Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok (főként lányokat kérdezek) lenne olyan lány, aki olyan erős szerelmet érez egy 30 éves fiú iránt, hogy elfogadja a fiú még szűz?
Szerintem akinek 30 éves koráig semmiféle szexuális kapcsolata, és/vagy párkapcsolata nem volt, nem teljesen egészséges... Ilyen sráccal eleve nem kezdenék.
Mielőtt még jönne mindenki a picsogással, nem, nem azt támogatom hogy mindenki legyen 13 évesen párkapcsolatban és szexeljen..de a 30 év eléggé súlyos.
Te kalickában éltél eddig?o.o
A legtöbb 17 éves az első lélegző és szép lányra rávetné magát...
Am ha igazi a szerelem akkor persze... ha van olyan akit több mint 30éves korkülönbség nem érdekel akkor nyilván olyan is akad akit ez sem riaszt vissza.
DE engem igen is riasztana a dolog ...
Üdv a "30-as szüzek klubjában"!
Ezt a kérdést szóról szóra akár én is írhattam volna.
30/f
Ma nem meglepő ha egy férfi vagy akár nő 30 évesen szűz. Hiszen ma képtelenek a fiatalok kapcsolatokat kialakítani.
Voltaképpen két fajta fiatal van.
Az egyik aki válogatás nélkül dug mindenkivel a másik akiknek olyan igényeik vannak,hogy inkább egyedül,szex nélkül maradnak amíg meg nem találják azt az embert aki megfelel nekik.
Ezért van az,hogy sokan még 30 évesen is magányosak..
Így nincs semmi kiakadni való ezen. Ha egy nő igazán szerelmes akkor nem fogja érdekelni,hogy a 30 éves férfi szűz.. Nem ez lesz a fontos.
12:41-es:
A 3. fajtát kihagytad! Vannak, akik azért szüzek, mert a kinézetük miatt egy lánynak sem kellenek.
Legyél nyugodt, simán van ilyen nő. Persze nem a partiribik között - mindenképpen a visszahúzódóbb lányok között kell körülnézned.
Amúgy van az a nőtípus is, amelyik egyszerűen nem bírja elviselni, hogy a pasijának más női is voltak már előtte. Ezek kifejezetten értékelnék, hogy szűz vagy, de én azért nem javasolnám őket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!