Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok (főként lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok (főként lányokat kérdezek) lenne olyan lány, aki olyan erős szerelmet érez egy 30 éves fiú iránt, hogy elfogadja a fiú még szűz?

Figyelt kérdés
Tudom nagyrészt nemleges válaszokat fogtok írni, de azért egy próbát megér. Lehet volt már ilyen kérdés, de azt nem én írtam. Szóval hogyan boldogulnátok hölgyek egy fiúval, aki 30 évesen tapasztalatlan? Emiatt nem merek lányokkal ismerkedni, fizetni nem hiszem, hogy szeretnék, az megalázó. Viszont így nem merek semmit tenni. Van aki talán elfogadja ezt, kibírja a szerelem?
2012. aug. 18. 12:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

13:13-as:

Na igen, ez nekem nagyon "újkeletű" dolog! Eddig úgy tudtam, hogy a lányok utálják a bunkó fiúkat.

30f

2012. aug. 18. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Én nem is szeretem őket. De sajnos mindig csak olyanokkal akadok össze. Talán ezért nem értem, hogy lehet valaki túl kedves. Nálam senki sem tudná túlzásba vinni.
2012. aug. 18. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdésre válaszolva, szerintem igen a válasz. Amúgy meglátásom szerint, ha egy lány szerelmes, akkor lesz@rja, hogy a választottja 0 vagy 20 nővel volt korábban...

Viszont te nagyon rossz úton haladsz, ezért pár dolgot megjegyeznék:

1. Egy kapcsolatnak sok aspektusa van, de te csak a szexuális részével foglalkozol (a leírtak alapján). Márpedig, azért kell néhány dolgot tenni, mielőtt eljuttok az ágyig... Ha ezek klappolnak, akkor már nincs nagy vész, akkor sem, ha nem egy "áloméjszaka" lesz. Elmondod az igazat (még akció előtt) és akkor kicsi munkával és türelemmel minden rendbe jön ezen a téren. De ha már más dolgokkal is gondok vannak, és úgy derül ki, hogy a szex se megy, akkor lehet, hogy dobbantani fog a lány...

2. Aki 30 évesen is "fiúnak" tekinti magát, azt a nők is annak fogják. Márpedig a korban hozzád illő nők/lányok már férfit keresnek, aki gondoskodik róluk, védelmezi őket, nem pedig fiút, akit nekik kell pátyolgatniuk.

2012. aug. 18. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:

ma 12:52

nincs igazad. A szépség és a rondaság is relatív,

Ismerek olyan embert aki annyira csúnya hogy minden áldott nap csak rácsodálkozol,hogy egy ilyen embernek aki sem nem jóképű, vékony mint egy gyufaszál, és nem is gazdag hogy lehet olyan gyönyörű felesége aki rajong érte..

Ismerek nagyon jóképű srácot,aki akár Brad Pitt mellé is állhatna, mégis magányos..

Szóval nem a kinézet számít. Hanem a bennünk rejlő egyéniségünk. Ha valakinek túl nagyok az elvárásai,az hiába szép egyedül marad. Aki meg nagyon csúnya a legtöbbjük vagy hatalmas humorral vannak megáldva,és ettől sikeresek vagy teljesen befordulnak,és ettől magányosak..

2012. aug. 18. 13:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy nagy probléma van ezzel csak: én nem vágynék 30 éves fiúra, mivel én sem vagyok már kislány 27 évesen, nekem egy férfi kell. Ez független attól, hogy szűz-e, az egyáltalán nem érdekes, hiszen amikor odáig eljutunk, akkor nyilván megvan neki is mindene, az pedig nem baj, ha valaki tapasztalatlan, majd belejön legfeljebb.

Viszont az komoly probléma, ha valaki ennyi idősen fiúként gondol magára, és így ír ki egy kérdést. Szerintem itt lehet a gond, felesleges ezt a szüzességre fogni. Komolyan mondom, nem bántani akarlak.

Amúgy meg bárhol találsz olyan csajt, akinek pont mindegy, hogy szűz vagy-e, vagy még aranyosnak is tartja. Van olyan barátnőm, aki még konkrétan mondta is, hogy ő egyszer az életben olyan szívesen kipróbálná szűz fiúval... Persze ő elég nagy férfifaló, de látod, vannak ilyen lányok is, akik kifejezetten erről álmodoznak.

2012. aug. 18. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Jajj, és komolyan, neked is csak a diszkóig terjed a fantáziád szórakozóhely terén? Ez elég szánalmas.

Én ismerkedtem már színház kávézójában, strandon, vonaton, villamoson, kiállításokon, könyvtárban. Szórakozásképpen járok kiállításmegnyitókra, jazz és komolyzenei koncertekre. Diszkóban még nem voltam, mert nem szeretem azt a fajta zenét. De elég sekélyes lehet a gondolkodásod, ha nem mész inkább sehova, mert a diszkót nem szereted. Azért valahol az élet igazságos, ez a természetes szelekció. Most bocs, hogy bántó vagyok, de mindig felhúzom magam, ha valaki úgy érzi, hogy a diszkó igénytelen (szerintem is az), és akkor erre fogja, hogy képtelen kapcsolatokat kialakítani, emberek közé menni, igényesen (!!!!) szórakozni, ismerkedni. Sajnállak, komolyan, de megérdemled amit kapsz az élettől.

2012. aug. 18. 14:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, látom sokakat írásra késztetett a kérdésem. Utolsó válaszoló. Sajnos ma tényleg az van, hogy aki nem jár el sem házibulikba, sem dscoba (mellesleg sosem voltam) az nehezebben talál magának párt. Miért? Mert a mai lányoknak ez a szórakozás, és a celebkultúra. Mindkettőt mélyen lenézem és megvetem. Az én érdeklődési köröm nagyon más. Viszont pont beletaláltál, mert ma épp jazz koncertre megyek. A rock, jazz, vagy blues, musical egyéb igényes élőzenéket a folklore-ig terjedően szívesen hallgatom. Hogy miért nem ismerkedem ezeken a helyeken? Erre is meg tudom adni a választ. Az egyik része az, hogy nem az én korosztályom jár oda. Másrészt mindig is féltem a visszautasítástól, és attól, hogy azt mondják: nézzél már a tükörbe, hogy nézel ki. Ez nagyon megalázó lenne. Sajnos volt már rá példa, hogy lányok nevettek rajtam, vagy megjegyzést tettek a külsőmre. Lehet minden innen indul. Hittem én valaha a szerelemben, és nagyon is vágytam gyertyafényre, romantikára. Sajnos ma már nem hiszek, de hogy pozitív vége legyen a dolognak: a remény hal meg utoljára. Ja még egy dolog: a lányok, akikkel találkoztam sosem mondták, hogy én szép vagyok, és sosem tettek arra utaló jelzést, hogy tetszem nekik.
2012. aug. 18. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy nem a te korosztályod járna jazz vagy rock...stb koncertekre. Mivel énis inkább ezeket a zenéket szeretem, ezért biztosan tudom, hogy jár a te korosztályod is ilyen helyekre, hiszen egy korosztály vagyunk és az én baráti köröm is ilyen helyekre jár csak, barátnőimmel is koncertekre járunk szórakozni, akik mind huszonéves lányok.

Megjegyzéseket tenni, vagy kinevetni szerintem nem fognak, ettől nem érdemes félni, vagy ha igen, az pont az ő baja, nem illik más külsejére megjegyzést tenni, úgyhogy akkor ő a bunkó, az pedig sokkal nagyobb baj, mintha valaki nem szupermodell. Legfeljebb ha nem tetszel egy lánynak, akkor beszélgettek egy darabig, aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi.

Egy nő se fog soha szembedícsérni, hogy szép vagy (ezt a szót férfiakra amúgysem használják), és azt se fogja mondani, hogy tetszel neki külsőre, legfeljebb majd észrevezsed rajta, ha így van. De ha külsőre nem tetszel, az sem akkora baj, mert ha már beszélgettek, találkozgattok, akkor a külsőn kívül annyi más tulajdonsága van az embernek, ami tetszhet.

Egyébként én például egy olyan férfival vagyok most együtt, aki nem tetszett külsőre (bár másnak igen, anyukám pl odavan érte, hogy mennyire helyes, szép szeme van), de nagyon jókat beszélgettünk és beleszerettem. Amúgy pedig vannak külsőre is olyanok, amiket nagyon vonzónak találok, pl szerintem nagyon szexi kezei vannak, jó az illata és szép a haja.

Egyébként pedig sok olyan srác van, aki a nagy számok törvénye alapján csajozik, és igazuk van, inkább, minthogy azon keseregjenek, hogy nem megy. Van akinek könnyedén megy, mégha nem egy adonisz akkor is, van akinek nem. De az önértékelésed az legyen önértékelés, és ne azon keresztül értékeld magad, hogy hány lány utasít vissza. A visszautasításnak is ezer oka lehet, én az elmúlt években szerintem biztos, hogy 100-nál több pasit utasítottam vissza, és nem feltétlenül azért, mert valami bajom volt velük, hanem mondjuk nem akartam épp kapcsolatot, vagy aznap rossz napom volt, vagy pl most éppen foglalt vagyok, és nem mindig együtt járkálunk el, ha odajön valaki, akkor szívesen beszélgetek vele, de ha elkéri a telefonszámom azt nem adom meg, nyilván nem randizom. Szóval azért túlzás kudarcnak megélni egy elutasítást, mert ezer oka van.

2012. aug. 18. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:

"Aki 30 évesen is "fiúnak" tekinti magát, azt a nők is annak fogják."

(4. válaszoló vagyok)

Na ez az, hogy pl. én 30 éves létemre se tudok magamra férfiként tekinteni, lelkileg megragadtam valahol 18-20 éves kor környékén.

2012. aug. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!