Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiú/rosszfiú problémáról egy kérdés. (? )
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elcsépelt, meg unalmas már a jófiúktól a rinyálás. De többször olvastam, hogy a "rosszfiúk" mellett izgalmas az élet. Lányok a jófiúkat úgy képzelitek el, hogy otthon ülnek egész nap? Mitől izgalmas az élet egy "rosszfiú" mellett?2011. dec. 29. 14:21
1/9 anonim válasza:
Ez az egész "jófiú/rosszfiú" dolog egy elméleti izé, aki tényleg rosszfiú azzal egy lány se akarna találkozni. A többi pedig csak különböző módon éli az életét, van aki otthon ül, van aki bulizik, 'zt ennyi.
2/9 anonim válasza:
talán mert ülnek otthon egész nap és van magánéletük, a csajon kívűl is.
Viszont az érdekes, hogy a legtöbb lány valamiért betegesen féltékeny lesz, ha a pasija már mellette szentel egy kis időt a barátaira/hobbiára/kikapcsolódásra. Szóval érdekes.
Amúgy meg passz.
22/L
3/9 anonim válasza:
jofiu=folyton kedveskedik, mindenben imponalni akar, a megszokott kerekvagasbol ki nem mozdulna
rosszfiu=a pillanatnak el, spontan cselekszik, s ez pedig izgato
A rosszfiu nem egyenlo azzal, hogy a srac szemetkedik, megalaz es csunyan beszel
4/9 anonim válasza:
Jó fiú az elején, a csaj beleszeret, mard gyakorlatilag folyamatosan belerúg a lányba. Megvan a folyamatos input a lánynak, nincs ideje pasizgatni, folyamatosan arra gondol, h vajon mi lesz a kedvese következő húzása.
5/9 anonim válasza:
Azért nyilvánvaló tényekkel legyünk tisztában. A nők sem voltak mindig ilyenek, nem véletlen,hogy régen udvarlással lehetett egy nőt meghódítani. Manapság ez szinte képtelenség, mert az emancipáció, és a trendiség világát éljük... azaz minden(az emberek, a szokások, maga a világ) k*rvul, rothad. Minden emberi érték kezd szép lassan kiveszni... és nem, változatlanul nem értem, miért ,,izgalmas" az élet a ,,rosszfiúk" mellett... azért mert spontának, meg izgalmasak? Érdekes módon a végén az ilyen kapcsolatok 90%-a mindig azzal végződik, hogy a nő veri a fejét a falba, hogy miért nincs normális csávója... szal elég érdekes ez az egész.
6/9 pippikebaba válasza:
sztem meg nem jók a rosz fiúk!inkább elitélendők!
7/9 Napkiraly válasza:
Én vagyok a te rossz fiúd Pippike
8/9 anonim válasza:
Ezt egy csomóan félreértelmezik... Nem konkrétan rosszfiúnak kell lenned, hanem egy olyan férfinek, akire a nő is férfiként néz. Ehhez jön a "rosszaság". Nem kell kitetoválnod magad ehhez, verekedned, vagy agresszívoskodnod. A lényeg, hogy úgy látsszon, hogy neked tökéletes az életed a lány nélkül is, egy határozott férfi vagy, meg vagy nélküle is, ennyi :D
9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2011. dec. 29. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!