Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés
van egy lány és egy fiú.a fiú 14 a lány 17.szeretik egymást,de a lány azthiszi pedofilnak néznék. szerintetek azlenne?
2011. dec. 26. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem pedofília, de én elég érdekesnek tartom. Egy 14 éves fiú szörnyen éretlen még, nem tudom mit tudna csinálni egy 17 éves lánnyal. De ki hogy érzi.
2011. dec. 26. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Én olyat is ismerek, hogy a srác 15 a csaj kb. 20..

figyelj, ha a srácnak nem olyan gyerekes a külseje, és úgy jól is mutatnak (a fiú nagyobb darab, magasabb..) akkor szerintem nem pedofilság.

2011. dec. 26. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem,de piszkálnák ezzel valószínűleg és ebben az életkorban szerintem sok ez a korkülömbség.

Egyébként nekem 17 évesen egy 15 éves tetszett...:D Engem is piszkáltak ezzel,hogy pedofil..

21l

2011. dec. 26. 12:29
 4/9 A kérdező kommentje:
hát nem gyerekes, magas, sokkal többnek kinéz
2011. dec. 26. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Amúgy is, ejtsétek le mások véleményét. :)

Ismerek olyan házaspárt, akik közt 13 év van. És boldogok.

Meg két olyan párt ismerek, ahol a fiú 3-5 évvel fiatalabb, mint a lány. Tény, és való, egy-két hétig róluk ment a mende-monda. De azóta is együtt vannak. (Már kb. 4 éve mind a kettő) Szóval ne érdekeljen mások véleménye. Két hetes pletykáért képes lennél feladni (lehet) hogy az életed szerelmét? :)

2011. dec. 26. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:

"Egy 14 éves fiú szörnyen éretlen még"

Azt te nem tudhatod ki mennyire érett.Van aki 30 évesen is egy hülyegyerek és van aki 14-15 évesen is már elég komoly gondolkozásu.

2011. dec. 26. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Testileg sem éretlen már egy 14-15 éves.
2011. dec. 26. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:

de lelkileg éretlen.

Nem való össze egy 14 és egy 17 éves.

2011. dec. 26. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:

ma 12:40 Nyilván, de általánosságban gondoltam, ettől függetlenül, igen lehet ez a srác érettebb.

Idősebb korban nyilván nem akkora dolog, ha a fiú fiatalabb, de a mai 14-15 évesek között azért aligha találsz olyant aki érettebb. Persze vannak kivételek, de csakis a kérdező tudhatja, hogy ez a fiú milyen is...

2011. dec. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!