Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok?
Én olyat is ismerek, hogy a srác 15 a csaj kb. 20..
figyelj, ha a srácnak nem olyan gyerekes a külseje, és úgy jól is mutatnak (a fiú nagyobb darab, magasabb..) akkor szerintem nem pedofilság.
Nem,de piszkálnák ezzel valószínűleg és ebben az életkorban szerintem sok ez a korkülömbség.
Egyébként nekem 17 évesen egy 15 éves tetszett...:D Engem is piszkáltak ezzel,hogy pedofil..
21l
Amúgy is, ejtsétek le mások véleményét. :)
Ismerek olyan házaspárt, akik közt 13 év van. És boldogok.
Meg két olyan párt ismerek, ahol a fiú 3-5 évvel fiatalabb, mint a lány. Tény, és való, egy-két hétig róluk ment a mende-monda. De azóta is együtt vannak. (Már kb. 4 éve mind a kettő) Szóval ne érdekeljen mások véleménye. Két hetes pletykáért képes lennél feladni (lehet) hogy az életed szerelmét? :)
"Egy 14 éves fiú szörnyen éretlen még"
Azt te nem tudhatod ki mennyire érett.Van aki 30 évesen is egy hülyegyerek és van aki 14-15 évesen is már elég komoly gondolkozásu.
de lelkileg éretlen.
Nem való össze egy 14 és egy 17 éves.
ma 12:40 Nyilván, de általánosságban gondoltam, ettől függetlenül, igen lehet ez a srác érettebb.
Idősebb korban nyilván nem akkora dolog, ha a fiú fiatalabb, de a mai 14-15 évesek között azért aligha találsz olyant aki érettebb. Persze vannak kivételek, de csakis a kérdező tudhatja, hogy ez a fiú milyen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!