Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit szólnátok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Barátom albérletben lakik Budapesten amíg nem végez az egyetemmel. Az öccsével él együtt immáron 2 éve, aki 2 évvel fiatalabb nála. Ő 26, az öccse 24. Mivel egyre nehezebben tudják fizetni, így lett egy lakótársuk, mert az albérlő ragaszkodott hozzá, hogy az illető legyen, mert rokona és ha nem mehet oda, kidobja mindkettőjüket. Egy csaj. A csaj pedig eszméletlen jól néz ki. Én is ott voltam mikor becuccolt, mindkét pasi feltűnően megnézte őt. Én egy átlagos lány vagyok. Kicsit aggaszt. Nem vagyok az a nagyon féltékeny típus, na de azért még is.

Lányok ti hogy reagálnátok?

Fiúk, bennetek lenne a kísértés? Vagy nem csalnátok meg a barátnőtöket :( Félek

23L

2011. dec. 16. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
gruppenbe tolják öcsikével.
2011. dec. 16. 20:13
 2/11 A kérdező kommentje:
:( komoly válaszokat kérhetnék??
2011. dec. 16. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
lesz@rnám 20L
2011. dec. 16. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
akkor nem tolják gruppenbe.
2011. dec. 16. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Jó teszt lenne, hogy egyáltalán érdemel-e komoly kapcsolatot.
2011. dec. 16. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem most is felváltva kefélik a csajt! félni pedig nem szabad. egy biztos dolog van az életben: a halál! minden más csak szemfényvesztés...
2011. dec. 16. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne idegesítsd magad a válaszok miatt! Kérdés hogy mennyire bízol a barátodban???

Na meg mi lenne ha váratlanul betoppannál párszor, hogy ne számítson rád. :)

2011. dec. 18. 13:26
 8/11 A kérdező kommentje:
megbízok benne, na de úgy mégis elég rossz érzés a dolog :S váratlanul beállítanék az nagyon egyértelmű lenne hogy ellenőrizgetem :S
2011. dec. 18. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:
dehogy lenne egyértelmű, vagy előre beszoktátok jelenteni??Mióta vagytok együtt???? Nem mentél még eddig váratlanul?
2011. dec. 18. 14:18
 10/11 A kérdező kommentje:

őszintén szólva nem állítottam mlég be váratlanul, elég sok dolgom van, előre meg szoktuk beszélni ha át megyek, főleg azért mert 30 km-re van tőlem pest

amúgy 3 éve vagyunk együtt

2011. dec. 18. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!