Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok hozzá ha az egyik barátotok csak úgy odalépne hozzátok és megcsókolna?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy többet szeretnék tőle, de egyszerűen nem tudjuk ezt megbeszélni úgyhogy gondoltam a tettek úgyis többet érnek mint a szavak
2011. nov. 23. 00:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ismerős a szitu, nekem is van egy ilyen lány haverom, totál kívánom, de ő olyan frigid velem szemben, meg úgy más fiúkkal is, igazából senki sem tetszik neki, eléggé visszahúzódó, zárkózott lányról van szó, de egyszer úgy lesmárolnám

csak tartok, hogy nem díjazná

2011. nov. 23. 00:11
 2/18 A kérdező kommentje:
hát én már elértem ahhoz a ponthoz, hogy nem érdekel díjazná e , vagy nem, csak haladjunk valamerre(akár hátra, ha más nincs), ne csak egy helyben álljunk
2011. nov. 23. 00:12
 3/18 anonim ***** válasza:

persze,hogy többet érnek a tettek.

csókold!

2011. nov. 23. 00:35
 4/18 anonim ***** válasza:
nem sokat veszíthetsz 20
2011. nov. 23. 00:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg, de ne rántsd magadhoz és úgy. Próbáld meg azt, hogy a falhoz "szorítod" egy beszélgetéskor. Egyik kezed a válla/csípője mellett, a másik a fejénél és legyen az arcod hozzá közel. Tuti, szóhoz sem jut majd egy darabig. :) Akkor pedig csókold meg! :D
2011. nov. 23. 00:52
 6/18 anonim ***** válasza:

Próbáld meg búcsúzáskor közelebb húzni, és először átölelni. Fontos, hogy ne túl hirtelen legyen és ne is erősen. Érezni fogod, ha engedi, vagy ha nem tetszik neki és ellenáll (nem mindegy, hogy odasimul hozzád, vagy csak odahajol - vagy pedig egyiket sem, hanem megállít valahol).

Ha érzed, hogy nincs gond, akkor lehet óvatosan megcsókolni - de először csak az arcát. Jobbról - balról... közben érezni fogod, hogy mit szól hozzá. Ha érzed, hogy ez is jól esik neki, akkor lehet középen is.

2011. nov. 23. 04:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát én nem sok reményt fűzök hozzá, nem véletlenül csak barátod az a lány (szal nem jössz be neki külsőre).
2011. nov. 23. 08:37
 8/18 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Írhatnék hosszabb maszlagot, de semmi értelme nem lenne. Nem azért, mert ellendrukker lennék, vagy ilyesmi, de sajna nincs sok esélyed. Ettől függetlenül, ha ennyire hajtanak az érzések, próbáld meg. Sok szerencsét.
2011. nov. 23. 10:49
 9/18 anonim ***** válasza:

A barátok csak ugy nem csókolgattak meg.

Pont ettől barátok.

Ne keverjük már össze-vissza a kapcsolatainkat!

Ha ahhoz nincs bátorságod, hogy elmond neki, arra miért van, hogy csókolgasd?

2011. nov. 23. 12:03
 10/18 A kérdező kommentje:
de elmondtam neki
2011. nov. 23. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!