Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ezt tényleg szeretik? (nem elég hosszú a kérdés. )
Kedves kisfiam,
A nők többségének nem jön be, ha folyton udvariaskodik a pasi meg folyton kedves...persze a már túlzottan bunkosdkodó pasi sem nyerő.
Jegyezd meg kisfiam, hogy sose próbáld benyalizni magad a kedveskedéseddel, attól általában felfordul a gyomrunk. Azzal, hogy nem kedveskedsz folyton és nem adsz igazat a csajnak mindenben meg van önálló véleményed, simán felkelted a csajok érdeklődését. Tudod néha unalmas, amikor királynőként kezelnek és minden úgy van mindig, ahogy te akarod. Ha meg azt csinalod, hogy neha ugy teszel, hogy nem figyelsz oda a csajra, akkor a csaj felfigyel rád, hogy hééé ez a srác miért is viselkedik velem így, aztán ki akarja deríteni, hogy most mi is a helyzet, s emiatt beszélgetni fog veled. Azzal, hogy nem teszel es nem mondasz mindent ugy, ahogy a csaj akarja, egyrészt felkelted a csaj érdeklődését, egy hatarozott pasit fog látni benned, s másrészt meg nem válsz unalmassá, hisz mindig lesz valaki a csaj számára, aki a folytonos igenezés helyett, érdekes és vicces bekopésekkel válaszol. Persze mindennek van határa, ha már trágárul beszélsz és megalázóan, szerintem elküldenek.
'9 L
kedves utolsó.azt hiszem kicsit férre értettél,nem nyalizok, csak általában nem akarok bunkózni.de csak azért, mert ha nem figyelek oda rá külön, akkor bizony az vagyok.
a másik, a megszólítás.nem sokkal,de idősebb vagyok nálad(22 vagyok).úgyhogy a "kisfiam" nem illik ide.de a te válaszod adott leg inkáb választ.akkor legyek kicsit ilyen, kicsit olyan,valahol félúton,akkor lesznek a csajok normálisak.a női logika nagyon más, mint a mienk.de érthető.köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!