Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők ezt tényleg szeretik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ezt tényleg szeretik? (nem elég hosszú a kérdés. )

Figyelt kérdés
észre vettem, ha kicsit szemetebb vagyok egy csajjal,és nem kedves, akkor nem hogy megharagszik, hanem érdeklődik, figyel,.a kérdés az lenne, hogy a csajok tényleg azt szeretik, ha meg alázzák bizonyos szintig őket, ha bunkó velük az ember?és vajon miért?
2011. dec. 28. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen, és ez ugyanígy van fordítva is, valószínű valami dominancia agresszor pszichológia van a háttérben.
2011. dec. 28. 21:55
 2/16 anonim ***** válasza:
nálam atól függ menyire bunkó de igen vannak olyan bunkónak mondható szituk ami bejön
2011. dec. 28. 21:56
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
ha oda fingok az orrod alá az elég bunkó?
2011. dec. 28. 21:59
 4/16 anonim ***** válasza:
őőő na nem ezt azért nem bunkónak primitívnek tartom :) amugy meg megteheted de ne várd meg mit kapsz utána
2011. dec. 28. 22:13
 5/16 A kérdező kommentje:
elsőnek:nem tudom, de én szeretem a kedves lányokat.és én is igyekszem általában az lenni,aztán van, amikor elég rosz kedvem van, és olyankor elő fordult, hogy lányokkal is beszéltem,akiket ez(hogy szemétkedek)nem hogy megharagított, hanem még jobban érdeklődtek.a nők furcsák...
2011. dec. 28. 22:17
 6/16 anonim ***** válasza:

Kedves kisfiam,

A nők többségének nem jön be, ha folyton udvariaskodik a pasi meg folyton kedves...persze a már túlzottan bunkosdkodó pasi sem nyerő.

Jegyezd meg kisfiam, hogy sose próbáld benyalizni magad a kedveskedéseddel, attól általában felfordul a gyomrunk. Azzal, hogy nem kedveskedsz folyton és nem adsz igazat a csajnak mindenben meg van önálló véleményed, simán felkelted a csajok érdeklődését. Tudod néha unalmas, amikor királynőként kezelnek és minden úgy van mindig, ahogy te akarod. Ha meg azt csinalod, hogy neha ugy teszel, hogy nem figyelsz oda a csajra, akkor a csaj felfigyel rád, hogy hééé ez a srác miért is viselkedik velem így, aztán ki akarja deríteni, hogy most mi is a helyzet, s emiatt beszélgetni fog veled. Azzal, hogy nem teszel es nem mondasz mindent ugy, ahogy a csaj akarja, egyrészt felkelted a csaj érdeklődését, egy hatarozott pasit fog látni benned, s másrészt meg nem válsz unalmassá, hisz mindig lesz valaki a csaj számára, aki a folytonos igenezés helyett, érdekes és vicces bekopésekkel válaszol. Persze mindennek van határa, ha már trágárul beszélsz és megalázóan, szerintem elküldenek.

'9 L

2011. dec. 28. 22:37
 7/16 anonim ***** válasza:
utolso vagyok,akartam irni 19L
2011. dec. 28. 22:38
 8/16 A kérdező kommentje:

kedves utolsó.azt hiszem kicsit férre értettél,nem nyalizok, csak általában nem akarok bunkózni.de csak azért, mert ha nem figyelek oda rá külön, akkor bizony az vagyok.

a másik, a megszólítás.nem sokkal,de idősebb vagyok nálad(22 vagyok).úgyhogy a "kisfiam" nem illik ide.de a te válaszod adott leg inkáb választ.akkor legyek kicsit ilyen, kicsit olyan,valahol félúton,akkor lesznek a csajok normálisak.a női logika nagyon más, mint a mienk.de érthető.köszi a választ.

2011. dec. 28. 22:54
 9/16 anonim ***** válasza:
A fiúk érdeklődését is fölkelti, ha mondjuk nem válaszolok egy sms-re, vagy egy kicsit bunkózva lerázom őket, egyből jönnek kedveskedve, hogy találkozzunk meg fontos vagyok meg ilyenek. Vagyis volt már ilyenre példa, de általában úgy szeretem őket, hogy nem tudok bunkózni és a ragaszkodásommal elijesztem őket.
2011. dec. 28. 23:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy a jófiú és a rosszfiú ellentéte. Ez abból áll, hogy a jófiú az akinek a lány elmondhatja gondjait, beszélgethet vele egy jót, stb. A "rosszfiú" pedig a férfiasságot képviseli. Ez nem feltétlen bunkóság, a lényeg az, hogy egy rosszfiú a nők szemszögéből sokkal inkább férfi mint egy balladát író, költői lélek. A lényege, hogy akkor van nyert ügyed, ha a lány egy erős, magabiztos, senkitől nem függő, senkinek megfelelni nem akaró férfiként tud rád nézni. A jófiú bukta, az jó lesz barátnak... :D
2011. dec. 28. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!