Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ezt tényleg szeretik? (nem elég hosszú a kérdés. )
Nálam nem nyerő a bunkózás sem, az alázás sem. Az ilyen pasi leírná magát előttem az biztos.
29N
Mert ilyenek a mai torz világban felnőtt fiatalok..
Én azt szeretem, ha kedves velem a Párom, szeret, megbecsül. Szóval ne legyél bunkó.. :)
én szeretem a bunkó pasikat bizonyos szintig!
a túl kedves,nyalizós fiúk szóba se kerülnek..legyen bunkó és ha kell akkor legyen kedves
A bunkóság fajtájától függ, meg attól hogy milyen helyzetben "sütötted el" . Egy jókor (és természetesen mértékkel) eleresztett parasztság még akár szerelmet is képes fellobbantani egy nőben :)
Mindent lehet jó és rossz dolgokra is használni egyaránt, ezt személye és helyzete és az éppen érintettek aktuális állapota, és az ő "jártasságuk" a jópofa és a "nem-vicces" közötti határ felismerésében, és a többi.. válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!