Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők ezt tényleg szeretik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ezt tényleg szeretik? (nem elég hosszú a kérdés. )

Figyelt kérdés
észre vettem, ha kicsit szemetebb vagyok egy csajjal,és nem kedves, akkor nem hogy megharagszik, hanem érdeklődik, figyel,.a kérdés az lenne, hogy a csajok tényleg azt szeretik, ha meg alázzák bizonyos szintig őket, ha bunkó velük az ember?és vajon miért?
2011. dec. 28. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam nem nyerő a bunkózás sem, az alázás sem. Az ilyen pasi leírná magát előttem az biztos.

29N

2011. dec. 28. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert ilyenek a mai torz világban felnőtt fiatalok..

Én azt szeretem, ha kedves velem a Párom, szeret, megbecsül. Szóval ne legyél bunkó.. :)

2011. dec. 29. 00:02
 13/16 anonim válasza:

én szeretem a bunkó pasikat bizonyos szintig!

a túl kedves,nyalizós fiúk szóba se kerülnek..legyen bunkó és ha kell akkor legyen kedves

2011. dec. 29. 01:32
 14/16 Nyuwesh válasza:

A bunkóság fajtájától függ, meg attól hogy milyen helyzetben "sütötted el" . Egy jókor (és természetesen mértékkel) eleresztett parasztság még akár szerelmet is képes fellobbantani egy nőben :)

Mindent lehet jó és rossz dolgokra is használni egyaránt, ezt személye és helyzete és az éppen érintettek aktuális állapota, és az ő "jártasságuk" a jópofa és a "nem-vicces" közötti határ felismerésében, és a többi.. válogatja.

2011. dec. 29. 05:39
 15/16 A kérdező kommentje:
na, én kedvesség alatt azt értem, hogy meg próbálom nem megbántani,pl ha igen csúnya, akkor nem azt mondom, hogy ronda vagy,hanem hogy nekem nem tetszel.
2011. dec. 29. 15:24
 16/16 A kérdező kommentje:
a másik fele, meg abban, ha pl egy valaki vékony, akkor pl mondom hogy adjak-e neki nehezéket, mert fúj a szél.
2011. dec. 29. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!