Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki rosszfiú, illetve jófiú?
A barátnőm ma azt mondta, idézem: "Tudod... Én a rosszfiúkat szeretem, de a jókisfiúkat nem szoktam megbántani"...mondta ezt, miután megjegyezte, hogy én egy "jókisfiú" vagyok.. Komolyan nem értem. Mitől lesz valaki ez, és mitől az? Azt szeretné, hogy egyáltalán ne érdekeljen?
16/f - 15/L
/Igen, kissé komolytalan lány... De én így szeretem :)/
Rossz fiú = tapló barom, aki mellesleg egoista f@asz is
a jó fiú az a szerény, visszahúzodó, előre meggondolja a dolgokat és utána cselekszik, de van átmenet is :D
Nemtom.
Engem pl. egyikbe se szoktak bekategorizálni.
Mert én egy 3dik kategóriát képviselek,u.n: flegma fiú,aki szarik mindenre. Lusta,önző,egyesek szerint beképzelt vagyok,de ugyanakkor okos,és sikeres is. Hát talán inkább rossz vagyok mint jó,de ezt így nem lehet meghatározni.
Csak játssza az agyát (játszik a tűzzel), aztán meg 20 évesen egy gyerekkel menekül az alkoholista "rosszfiú" férje elől a menedékházba, aki veri őket. Azok meg elhiszik, hogy tényleg az az igazi bánásmód, ami kell a nőknek (miközben csupán a látens anyát hozzák ki a gyerekes viselkedésükkel a nőből, aki maga is gyerekes ezzel a pitiáner ösztönös rajongásával, vonzalmával), és később annál inkább szélsőségesen viselkednek velük.
"Rosszfiú", akit nem kötnek a szabályok, és általában lázadó személyiség, a "jófiú" pedig inkább szabálykövető, szófogadó. Ez egy skála két vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!