Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lesz valaki rosszfiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki rosszfiú, illetve jófiú?

Figyelt kérdés

A barátnőm ma azt mondta, idézem: "Tudod... Én a rosszfiúkat szeretem, de a jókisfiúkat nem szoktam megbántani"...mondta ezt, miután megjegyezte, hogy én egy "jókisfiú" vagyok.. Komolyan nem értem. Mitől lesz valaki ez, és mitől az? Azt szeretné, hogy egyáltalán ne érdekeljen?

16/f - 15/L

/Igen, kissé komolytalan lány... De én így szeretem :)/

2012. szept. 17. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy rohadt beképzelt a kiscsaj,vagy az előző feltétel a helyes.
2012. szept. 17. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Rossz fiú = tapló barom, aki mellesleg egoista f@asz is

a jó fiú az a szerény, visszahúzodó, előre meggondolja a dolgokat és utána cselekszik, de van átmenet is :D

2012. szept. 17. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom.

Engem pl. egyikbe se szoktak bekategorizálni.

Mert én egy 3dik kategóriát képviselek,u.n: flegma fiú,aki szarik mindenre. Lusta,önző,egyesek szerint beképzelt vagyok,de ugyanakkor okos,és sikeres is. Hát talán inkább rossz vagyok mint jó,de ezt így nem lehet meghatározni.

2012. szept. 17. 16:41
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Másodiknál a pont...de akkor vagy a legprofibb ha kialakítasz magadban egy másik ént és tökéletesen tudsz ez is lenni meg az is lenni...attól függ hogy milyen társaságba keveredsz
2012. szept. 17. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát a látszat néha csal. Én ismertem már fiút,aki ilyen jókisfiúnak látszott,aztán kiderült,h csak d*gni akar. Meg olyan fiút is ismertem ,aki egy önző egoista tapló,burzsuj bunkónak tűnt,aztán kiderült,h vannak érzései. Mint már előttem is írta valaki,nem lehet ezt így meghatározni. Hülyeség bekategorizálni.
2012. szept. 17. 16:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Még akkor azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mire utalt azzal, amit a kérdés alatt már leírtam? :)
2012. szept. 17. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk értelmezni a mondatot, de szerintem ő sem tudja mire mondta. Ha rossz fiú lennél, hidd el rohadtul nem szeretne, csak azt hiszi, hogy az milyen jó lenne. Egyébként meg nehogy már másik ént kelljen növesztened, maradj olyan amilyen vagy, akinek nem tetszik mehet...
2012. szept. 17. 16:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Szóval utolsó, egy lány azt szeretné, ha lesz*rnám, nem foglalkoznék vele, ahelyett, hogy... egyszerűen fogalmazva szeretném?...
2012. szept. 17. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak játssza az agyát (játszik a tűzzel), aztán meg 20 évesen egy gyerekkel menekül az alkoholista "rosszfiú" férje elől a menedékházba, aki veri őket. Azok meg elhiszik, hogy tényleg az az igazi bánásmód, ami kell a nőknek (miközben csupán a látens anyát hozzák ki a gyerekes viselkedésükkel a nőből, aki maga is gyerekes ezzel a pitiáner ösztönös rajongásával, vonzalmával), és később annál inkább szélsőségesen viselkednek velük.

"Rosszfiú", akit nem kötnek a szabályok, és általában lázadó személyiség, a "jófiú" pedig inkább szabálykövető, szófogadó. Ez egy skála két vége.

2012. szept. 17. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Valami újszerű vadászösztön mozgatja. Az elérhetetlen, valamilyen szinten mindig érdekesebb, de ez nem jelenti azt, hogy szeretné is ha ilyen helyzetbe kerülne. Valójában senki nem szereti, ha lesz@rják.
2012. szept. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!