Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok fontosnak és mennyire nézitet a párotok egzisztencpiáját (huszonévesen főleg lányok válaszát várom)? Lent kifejtve.
Egzisztencia alatt a saját lakást,autót értem.
23 éves vagyok és akárhogy kaparok a fenti dolgok még nagyon távoliak.Eddig nem nagyon akadtam le ezen de most van egy korombéli lány akivel el tudnám képzelni a jövőt de ez a dolog nagyon zavar pláne h még a szüleimmel lakom(ő is a szüleivel él még),ráadásul az előző barátjának a fenti dolgok már megvoltak és emiatt kicsit kisebbségi komplexusom is van.Persze a lány említette h nincsenek nagy igényei de ezt azért fenntartással hallgattamj mert sajnos manapság ez már nagyon fontos a lányoknak bár belöle talán kinézem h nem ezekre a dolgokra hajt ám ő is nöből van.(még nem vagyunk együtt.)
deogynincs labilis időszak, nyisd ki a szemed...
Az emberek szarni sem tudnak a nyomortól, a gazdaság ingatag, és még sorolhatnék annyi mindent, amitől leesne az állad! Jah és kisember! ÉN nem hülyéztelek le!!!!
ma 12:44
jah neked ment az előző és ez isŰ: nem írtam egy szóval sem, hogy nem fontos a pénz!!
Mivelhogy odaírtam, hogy fontos az egzisztencia, az agyadig eljuthatott volna, hogy ahhoz pénz is kell...
CSak nem mindeg, hogy mit és hogyan fogunk fel.......
Szerintem 23 évesen még nagyon fiatal vagy, hogy saját autód, lakásod legyen. (Akinek ilyen korban van, annak vagy alárakták, vagy bűnöző..)
Ha ebben a korban már nem tanulsz, már akkor jó vagy, ha van munkád, gyűjtögetsz, vannak terveid, előrelépési lehetőséged. Mivel a lányok ma már nem háztartásbeli jövőképpel várják az eltartójukat, tehát nekik is van keresetük, majd együtt teremtetek saját egzisztenciát. Ilyenformán nem kell, hogy komplexusaid legyenek.
Kérdező egyett elmondok: a te leány korosztályodnak sincs semmije, csak tudod semmittevés nélkül akarnak jó egzisztenciához jutni.
Ők is tanulnak satöbbi. CSak ugye ők azt hiszik, hogy ők a csajok, akkor már nekik akkor mindent meg kell adni, anélkül, hogy bármit csinálnának.
Igazából sokszor azt érzem ennél a korosztálynál, hogy a látszatottt akarják mutatni a másik ember felé, hú de érettek, biztos egzisztencia meg minden.
Úgyhogy a te leány korosztályod is elég tapasztalatlan az egzisztencia terén, nem csak a srácok.
Igazából mint mondtam, az ég világon nincs semmijük. ÉS ez így fair, közösen kell elindulni a közös jövőbe. Egy gazdag is ugyanolyan kiszolgáltatott, mint egy szegény. Hacsak nem a bilderberg csoporthoz tartozik, mert akkor minden hatalma megvan.
Mondjuk nem tudom mi hihetetlen abban, h valaki 19 évesen kimegy Németbe hegeszteni aztán 4 év alatt összespórol 8 milliót egy lakásra meg másfelet rgy autóra.
Havi 200at elteszel simán megvagy, annyit meg el lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!