Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy huszonévesen ez a vágyam?
nem is az a lényeg hogy nem akarsz állatokat stb ... hanem az hogy gyakorlatilag nem lesz magánéleted ... főleg a kis faluk nagyon pletykásak ami néha nagyon szörnyű is tud ám lenni ... én egy nagyobb városba élek de a városszélén egy kis "faluféleségben" és hát ... főleg ha kifogsz egy mocsok balf@sz szomszédot aki mindenbe belepofázik meg beleokoskodik ... az gáz!!
olyan helyen vegyél akkor, ahol nincsenek közel a szomszédok
Igen, akik ezt az életformát választják a nyugalmat és a jó levegőt hozzák fel, amik persze jó dolgok. Csak arra is gondolj, hogy ha munkába bejártok nap mint nap a városba és valamilyen formájú tömegközlekedéssel ingáztok órákat egy nap akkor este beesve az ajtón mennyi időd, energiád jutna mindazt a pozitívumot élvezni, amit a falu nyújt. Persze, ha a napi tevékenységeitek máshogy vannak mint én elképzeltem akkor egész más a helyzet.
Amúgy attól, hogy valaki falun él miért kell rögtön a földművelésre és az állattartásra asszociálni? Azért ott is tombol már a 21. század :D
Hát én falun lakom, és azért abba gondolj bele, hogy itt max. délután négyig van nyitva a bolt, hétvégén délig, szóval ha este jut eszedbe valami nem tudsz venni semmit. Messze vannak a szórakozóhelyek, vagy egyáltalán ha valamit akarsz a városba akkor utazni kell.
Mondjuk az tuti hogy nagyvárosban nem laknék semmi pénzért, mert a nyugit és a nagy telket csakúgy nem hagynám itt ezekért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!