Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy huszonévesen ez a vágyam?
Ugyan már. Attól, hogy falun nincs munkalehetőség, még meg lehet élni, nem kell feltétlen állatokat tenyészteni...
Én kis városban élek, 50km-t ingázok a munkahelyemig. Kibírom, mert azt csinálom, amit szeretek. Pletyka mindenhol van, mert a rosszindulatú embereket nem kell keresni...
Már alapból az hülyeség, hogy a falusi életforma nálad az állattenyésztéssel és földműveléssel függ össze, holott egyáltalán nem erről van szó. Nekem vannak falun élő ismerőseim, és ennek egyáltalán nincs köze ehhez.
Én nem költöznék semmi pénzért faluba, nincs munka, és én városban nőttem fel, nekem nagyon nehéz lenne felnőtt fejjel megszokni az új életformát.
Csend és nyugalom, ha leszámítjuk a helyi hülyegyereket, aki oda-vissza motorozgat az utcában, mert az olyan menő.
Tiszta itt a levegő, leszámítva a sza.rszagot, és azt, hogy télen a kémények füstjétől lesz köd az utakon.
Én éltem 18 évig városban, és 2-3 éve költöztünk egy kisváros városszéli falusias kertvárosi részébe. Nekem ezek a tapasztalataim.
Nekem is szintén ez az egyik nagy álmom. :)
17/L
Paraszt vagyok, tanyán lakok... van egy nőőőm meg egy traktorooom...
:D
Még hogy tisztább faluban a levegő... ugyan már
Faluban sokkal rosszabb a levegő. Tele van füsttel. Leginkább télen a kémények miatt, de nyáron is a szemétégetések miatt.
A kutyák állandóan ugatnak, tehát ennyit a nyugalomról.
21:30
Majd akkor rinyálj, ha beszüntetik a járatokat, vagy emelkedik a benzin ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!