Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél huszonévesen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél huszonévesen egy szerelmi csalódás után?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok.Úgy döntöttem végleg megszakítom a kapcsolatot a volt barátnőmmel,mert megcsalt,hazudott nekem.Elmentem egy pécsi buliba ma este és volt olyan lány aki szépen mosolygott,olyan is aki odajött táncolni,de valahogy nem dobott úgy fel mint régen.Csak önsajnálat,üresség,gyász az amit éreztem.Néztem az ismerősöket akiknek boldog kapcsolatuk van és bizony rosszul érintett.Azt mondják jóképű vagyok és hamar találok magamnak mást,de az ilyen mondatok csak átmenetileg nyugtatnak meg.A másik nagyon rossz dolog az volt,hogy a buliban találkoztam egy lánnyal akit az exem miatt kosaraztam ki,pedig vonzódtam hozzá.Mint utóbb kiderült rosszul tettem,mert az exem volt feltehetőleg a nem hozzám illő.Na mindegy ezen már nem tudok változtatni mert ő összejött azóta mással.Legyek egy don quijote aki szélmalomharcát vívja a világgal,mint egy durcás kisgyerek?

vagy

próbáljam meg az exem feledni és várjam a hozzám illőt,mert ha kell úgy is jön?Nem tudom mi a legjobb megoldás mert nem akarok befelé fordulni,de úgy érzem ebből az lesz.

2012. márc. 7. 03:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ne fordulj be semmikép sem.itt a tavasz ilyenkor a csajok is jobban beindulnak aztán hip-hop találsz is egy sokkal jobbat az exednél aki meg is becsül remélhetőleg.én azt mondom, hogy jobb hogy vége lett mert, ha egyszer megcsal mi arra a garancia hogy többször nem fog.tapasztalataim alapján ismét megfog.egyébként meg azt szoktam mondani hogy kár az ilyenre időt pazarolni lesz majd aki sokkal jobban meg fog becsülni.szerintem bulizd ki magad most járjál mégtöbbet társaságba flörtölj éld ki magad és konkrétan szard le az exed, jobban fogsz járni hidd el.
2012. márc. 7. 04:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Te is tudod, hogy amit a végén írsz,azt érdemes tenni.Fel a fejjel!:)

Annyi probléma van az életben...végülis ha belegondolsz.A szíveden a sebek,hidd el beforrnak és begyógyulnak:)

Én is hasonló korú vagyok,mint te.Tavaly úgy éreztem, hogy rosszabbul éltem meg egy csalódást,,mint 17 évesen.Aztán rájöttem, hogy jobb hogy így alakult!

2012. márc. 7. 06:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igyál!
2012. márc. 7. 06:57
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Én is az ivást preferálom.
2012. márc. 7. 09:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Gyorsan és intenzíven tedd túl magad a ribancon és jöhet az újabb hódítás:P
2012. márc. 7. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így a húszas éveim közepén ért véget egy komoly kapcsolatom (házassági tervek-gyerek..stb) és azt tudom mondani, hogy ezen csak az idő segít és az, ha jön egy újabb nagy szerelem az életedbe, ami felülírja az érzéseidet a régi párod iránt. A szakítás után sokat buliztam meg ittam, de ez semmit nem segített, mert másnap ugyanúgy sírtam és ordított belül az exem hiánya. Eljártam szép helyekre, belekezdtem új dolgokba, de akkor is csak arra tudtam gondolni, hogy vele ezt már nem tudom megosztani és borzalmas érzés volt. Ezért írom, hogy ezen tényleg csak az idő múlása enyhít. Nekem már több mint fél éve különváltak az útjaink az exemmel, de még most is van, hogy elkap a nosztalgia és a sírás az emlékek miatt. És az az igazság, hogy most sem érzem magam teljesen jól, mert még mindig nem léptem túl teljesen rajta, csak megtanultam nélküle élni, megszoktam, hogy már ő nincs. Remélem, mindketten megtaláljuk az igazi nagy szerelmet.
2012. márc. 7. 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát, van ilyen.
2012. márc. 7. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Keresnék egy csajt aki nem csal meg és megbecsül.
2012. márc. 8. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak az idő segít :(
2012. márc. 8. 19:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Keresek én de nem találok :S
2012. márc. 8. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!