Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak, valaki segítene?
Suliba megismerkedtem egy sráccal, beszélgettünk majd találkozgattunk és eléggé összemelegedtünk ( csókolóztunk), utána még találkozgattunk, elvoltunk. Ez tök jó meg minden, jó vele együtt lenni, DE! Végzős vagyok, több hobbim van és egyszerűen nincs időm párkapcsolatra!(minden nap találkozni akar) A másik dolog pedig az, hogy ő sokkal jobban oda van értem, mint én.
Hogy mondjam meg neki, hogy nincs időm párkapcsolatra?? Nem akarom, hogy megutáljon, de tényleg muszáj végett vetnem!
Válaszd őt baszospartnernek.ahogy emlitetted sok a dolgod.ez pont jó lenne.minden este jól megrak aztán neked és neki is jó.nap levezetonek
L.
Nézd, ez duma. Nekem is van hobbim, 8 órában dolgoztam és még amellett jártam suliba, és volt időm a páromra is.
Ha nem kell a pasi, mondd meg neki. Ha meg kell, akkor azt mondd meg neki, hogy nem érsz rá minden nap. Ennyi.
ez tényleg csak duma, talán magadnak is ezt hazudod, de nem igaz. tapasztalatból tudom mennyi mindent lehet belesűríteni egy napba:)
de ez azt jelenti hogy nem szeretnél vele lenni, tehát nicns több kérdés: mondd meg neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!