Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Suliba megismerkedtem egy sráccal, beszélgettünk majd találkozgattunk és eléggé összemelegedtünk ( csókolóztunk), utána még találkozgattunk, elvoltunk. Ez tök jó meg minden, jó vele együtt lenni, DE! Végzős vagyok, több hobbim van és egyszerűen nincs időm párkapcsolatra!(minden nap találkozni akar) A másik dolog pedig az, hogy ő sokkal jobban oda van értem, mint én.

Hogy mondjam meg neki, hogy nincs időm párkapcsolatra?? Nem akarom, hogy megutáljon, de tényleg muszáj végett vetnem!

2012. szept. 15. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
ez így nyugodta, higgadtan elmagyarázhatod neki
2012. szept. 15. 22:03
 2/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy dugjon meg keményen.
2012. szept. 15. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Válaszd őt baszospartnernek.ahogy emlitetted sok a dolgod.ez pont jó lenne.minden este jól megrak aztán neked és neki is jó.nap levezetonek

L.

2012. szept. 15. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Nézd, ez duma. Nekem is van hobbim, 8 órában dolgoztam és még amellett jártam suliba, és volt időm a páromra is.

Ha nem kell a pasi, mondd meg neki. Ha meg kell, akkor azt mondd meg neki, hogy nem érsz rá minden nap. Ennyi.

2012. szept. 15. 22:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi! Én is így gondoltam, de nem akarom megbántani, mert egyszerűen tényleg nagyon kedvel engem:/
2012. szept. 15. 22:10
 6/7 szamóca.. ***** válasza:

ez tényleg csak duma, talán magadnak is ezt hazudod, de nem igaz. tapasztalatból tudom mennyi mindent lehet belesűríteni egy napba:)

de ez azt jelenti hogy nem szeretnél vele lenni, tehát nicns több kérdés: mondd meg neki.

2012. szept. 15. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki így, ahogy ide is leírtad. Meg igazából nem is az a baj, hogy mennyi időd van rá, inkább az, hogy nem vagy oda érte annyira, mint ő érted.
2012. szept. 16. 13:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!