Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
A barátom ma egész nap foci meccseket nézett és besokalltam ezért felvettem az asztalról az óráját hogy ki dobom az ablakon ha nem fejezi most már be.Ki lógattam az ablakon és ő meg kiabált hogy nehogy ki merjem dobni mert kifizetem.Elindult felém hogy elvegye az órát én meg gyorsan el akartam futni az órájával de teljesen véletlen ki esett a kezemből.A 4.-en lakunk gondolom nem kell mondanom mi lett az órával.Ordított velem hogy ezt hogy a f*aszba képzeltem és hogy holnap délig van időm hogy egy ugyan olyan órát vegyek neki.Elvileg méreg drága óra volt nem tudom most mit tegyek.Ti mit csinálnátok? Mit tegyek? 27/L
2012. szept. 15. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Mint az oviban... Komoly egy kapcsolat lehet.
2012. szept. 15. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Te mekkora nyomorék vagy. Vedd vissza, és örülj, ha nem hagy el. Annyi biztos, hogy nem fog rád úgy nézni, mint eddig.
2012. szept. 15. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:

látom magam előtt a jelentet, tényleg mint az oviban...

nem ez a megoldás, hogy kilógatod, ez olyan primitív, cigányos hiszti

szerintem megérdemelted, hogy kiesett

máskor beszélgessél a pasiddal, ne hisztikézzél

2012. szept. 15. 21:07
 4/7 Mókusgyilkos ***** válasza:

most nem azért de simán igaza van.

nem lett volna elég kikapcsolni a tv-t v a tv elé állni ha már ennyire gyerekes vagy? vagy esetleg vmi érdekesebbet mutatni neki mint a foci.. és ha érte megy miért kell elfutni ha 1x tudod h szerencsétlen v ami be is bizonyosodott. hát tessék megvenni az órát így jártál.

na meg elmagyarázni h véletlen volt.

2012. szept. 15. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Az azért elég gáz, hogy 10 évvel fiatalabban is azt gondolom, hogy szánalmas vagy.
2012. szept. 15. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs annyi pénzem mint az órája.2 havi fizetésembe kerülne megvenni az óráját vagyis kb 200ezer ft ba kerülne
2012. szept. 15. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki ha focimeccset néz és nem valami egyéb mást!!

De a kérdésedre válaszolva próbáld valamivel meglepni mindenképp, ha nem is a méreg drága órával, de kárpótold valamivel, vagy pedig adj neki valamennyi pénzt és abból vegye meg ő magának. Ha nincs annyi pénzed, akkor nincs, akkor nem tudsz mit csinálni.

Egyébként nálunk is szoktak lenni ilyen "gyerekes" viselkedések, pedig már mi sem vagyunk gyerekek a férjemmel, dehát ez van...

28/N

2012. szept. 15. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!