Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Van barátom,2hónapja. Csókolózunk, kézen fogva járunk minden tök okés. Nagyon aranyos, rendes meg minden. /többi lent/
Figyelt kérdés
Nagyon jól érzem magam mellette. Vele csókolóztam először, első komoly kapcsolatom. De ha egyedül vagyok, nem mindig érzem h szerelmes vagyok. Eddig volt 2barátom és mindig éreztem.
o.társam már elég rég óta bejön és most h elkezdődött a suli ismét érzem hogy Ő is tetszik nekem.
nem tudom hogy én bejövök-e neki,mindig piszkál de csak jófejségből szóval én is nevetek rajta.
szakítanátok?
16L
2012. szept. 12. 18:51
2/4 anonim válasza:
"Ha két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem szerettél volna bele a másodikba."
3/4 A kérdező kommentje:
igen ez az idézet nagyon is igaz,de osztálytársam előbb tetszett mint a barátom
2012. szept. 12. 18:55
4/4 anonim válasza:
Nekem is tetszik külsőre a tanárom, még sem hajtok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!