Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, mit csinálnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit csinálnátok egy olyas valakivel, aki részegen tapizza a barátnődet buliban vagy táborban?

Figyelt kérdés

1. Rögvest odamenni hozzá és leadni neki párat.

2. Kijózanodott formában lekeverni neki egyet.

3. Józan fejével elbeszélgetni.

4. Józan fejével elbeszélgetni, ha nem ért belőle, akkor bekeverni neki egyet.

5. Egyéb verzió.

2012. szept. 1. 00:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
elküldeném a halál fasz*ra, és ha nem megy azonnak akkor leb*sznék neki egy hatalmasat
2012. szept. 1. 00:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló jól beszél. :D
2012. szept. 1. 00:21
 3/14 anonim ***** válasza:

4. Józan fejével elbeszélgetni, ha nem ért belőle, akkor bekeverni neki egyet.

Részegen úgysem értené, csak röhögne, vagy megpróbálna visszaütni. Józanul meg tud gondolkozni, mit is csinált.

Mondjuk mivel nincs barátnőm, most csak elméletben tenném ezt.

2012. szept. 1. 00:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Finoman arrébb taszajtom. S ha e megoldásból sem ért fennhangon megkérem a távozásra. Ha az úri hozzáállás nem segít, leb@szok neki akkorát, hogy háromszor megkerüli a földet mire leesik neki hogy nem komálom a p.fáját...
2012. szept. 1. 00:26
 5/14 anonim ***** válasza:
1. variáció + addig verném amíg részeg, h ne emlékezzen rám/rá h ki volt, utána a 3. variáció, ha úgy sem érti meg akkor félholtra verném amíg részeg
2012. szept. 1. 00:27
 6/14 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Szerintem a barátnődnek kéne odébbrúgdosni, utána ha meg még mindig nyomul, akkor már lazán csépelheted, hisz nem hagyja békén annak ellenére, hogy már le lett állítva.
2012. szept. 1. 00:38
 7/14 Shai-Hulud ***** válasza:

És vajon mit csinálnátok MAGATOKKAL, ha részegen tapizzátok más barátnőjét? :-)

Kíváncsi vagyok, hogy az ilyen felbőszült macho férfiemberek vajon saját magukkal szemben is éppen ennyire szigorúak-e?

Mert én valahogy nem azt tapasztaltam. Fura, hogy mindig csak MÁSOKNAK nem szabad ilyeneket csinálni!

2012. szept. 1. 00:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát itt függ a a barátnőtől is.. Pl ha tetszik neki h tapizza akk az én bescületemért vernék be egyeta srácnak ha meg nem tetszik a barátnőmnek akk meg védelemből. Szóval ütés lenne belőle.
2012. szept. 1. 00:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Úgy tökön rugnám h beszarna :D
2012. szept. 1. 00:59
 10/14 anonim ***** válasza:

1. Eltöröm kezét, lábát!

2. Tökön rúgom!

3. Felaprítom :D

2012. szept. 1. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!