Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit csinálnátok ha? Lányok nektek erről mi a
véleményetek?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök elmenne fürdeni 2 sráccal, és arról mesélne utána nektek, hogy húú őt ketten mennyiszer bedobták a vízbe meg minden... ( nekem erről az jutott eszembe, hogy nyilván akkor fogdosták is valamilyen szinten őt, és el akarok menni a két sráchoz és nagyon elverni őket, névtelenül annyit mondanék nekik a verés után , hogy " Legközelebb gondoljátok meg, hogy melyik lányhoz nyúltok hozzá!"
Meg azt is mondta, hogy a végén már egyáltalán nem tetszett neki de folytatták... gondolom ez meg kamu mert ha tényleg nem tetszett volna neki akkor kicsit erélyesebben szól rájuk...
2012. aug. 25. 21:50
1/10 anonim válasza:
Ööö, egyáltalán tudják azok a srácok, hogy ő a barátnőd? Mert ha nem, akkor inkább a csajjal kellene elbeszélgetni.
2012. aug. 25. 21:53
2/10 anonim válasza:
A csaj a hibás.Nem a pasik,mivel ha van barátja a csajnak ,akkor nem kellett volna hagynia.
2012. aug. 25. 21:54
3/10 A kérdező kommentje:
Tudják...
Szóval szerintem mindhárman...
Fiúk, ti szétcsapnátok a csávókák között a helyemben?
2012. aug. 25. 21:55
4/10 anonim válasza:
Hát, jó kérdés. Én először a barátnővel beszélném meg, és az alapján döntenék.
2012. aug. 25. 21:58
5/10 anonim válasza:
Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Nem csináltak semmi rosszat a barátnőddel, nem kell ennyire félteni. Jó, lehet engem is zavarna egy picit, de nem kell mutatni. Nem kell verekedésre gondolni. Először a barátnődben keresd a hibát, mivel, ha rájuk szólt volna tuti abbahagyták volna. De a legfontosabb, hogy higgadj le.
2012. aug. 25. 22:14
6/10 A kérdező kommentje:
Én higgadt vagyok... ez nem verekedés lesz... :'D én azt írtam megverem őket, beállítók az ajtóba kérdezem te vagy xy...? Igen...mié...? és itt már kapja is amit érdemel... Szerintem minden pasi ezt csinálná, ha megtudná verni az illetőt, és nem kellene aggódnia attól, hogy szól valami erősebb haverjának...:D
2012. aug. 25. 22:24
7/10 A kérdező kommentje:
És ahhoz mit szólnátok, ha én meg mondjuk 1-2 hét múlva írnám neki, hogy voltunk strandon a haverokkal, és elkezdtük dobálni a bikinis csajszikat a vízbe? valamelyiket egyedül vagy ketten vagy hárman...:D tök jó volt... és ha mondaná, hogy mi az h én más csajokat dobálok a vízbe mondanám, hogy KAMU... de te viszont hagyod, hogy fogdossanak más srácok... vélemény? :O
2012. aug. 25. 22:27
8/10 anonim válasza:
Nekem van barátom. Mégis mikor haverokkal voltunk strandon, bedobáltak a vízbe. Tudod, fura lehet, de vannak szociális kapcsolataim, és szoktam dumálni más fiúkkal is a barátomon kívül. Barátom teljesen megbízik bennem, tudja, hogy ez csak hülyülés. Ha olyan lenne, és esetleg megpróbálná őket megverni, vagy akármi balhét csinálni, nagyon összevesznék vele... Őt szeretem, SOHA nem csalnám meg, de ne mondja meg, hogy kivel hülyülhetek. Persze nálunk nincs számonkérés, bízunk egymásban :D Mikor én meséltem neki a dobálós dolgot, annyit mondott, hogy "kár, hogy nem voltam ott, segítettem volna nekik" :D
Ne legyél már ennyire féltékeny. :D Rossz vége lesz, ha túlzottan ki akarod sajátítani.
18/L
2012. aug. 25. 22:44
9/10 anonim válasza:
Jaj te.:D Ha komoly dolgok történtek volna elhallgatná... Ne idegeskedj, nem történt semmi. Az, hogy hozzáértek, még nem megcsalás. Engem is be szoktak dobálni, és? Nincs abban semmi.
2012. aug. 26. 00:19
10/10 anonim válasza:
Az a baj,hogy az ilyen dolgokra rögtön elborul az agyam és már megy is a verekedés. Tudom ez nem jó de nem tudok vele mit kezdeni. Szerintem beszéld meg a barátnőddel és ne egyből a verekedést válaszd. Az nem old meg semmit(tapasztalat). 18/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!