Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha ígyy csalna meg a párotok?
jobb személyesen,mert akkor leb@szhatsz neki egy irdatlan nagy pofont.
ha ez kimarad,akkor megkönnyebbül,hogy milyen simán megúszta,ott az új bika,gond-vagyis te-letudva.
a sallerra meg emlékezni fog örökre a pondró,és te is,hogy ha már majmot csináltak belőled,legalább férfiként zárod le.
ha meg lemegy hozzá,akkor mi a f@sz nem derült ki?
amúgy hogyan törted fel,érdekelne ez engem:).
Én szép csendben megvárnám míg haza jönne és eltelne 1-2 hét. Akkor újra rászabadulni a facebookjára és megnézni a hazajövetel utáni beszélgetéseket. Abból hamar kiderül mi történt és mi nem.
És ekkor (függetlenül az új infóktól) szépen szembesíteni a párod. Megkérdezni tőle hogy ez meg mi a fene. Én kíváncsi lennék mit hebeg habog össze vissza.
Csak nyugodtan higgadtan. Aztán kib*szarintani otthonról az összes cuccával együtt. Kimérten és szigorúan. :D
Álljunk már egy szóra egyszerű barátaim, ti kik mindenféle megagyalásról beszéltek. Talán nem kellene ráébreszteni a kérdezőt is, hogy ebben a dologban ugyanannyira hibás mint a lány? Talán nem az lehet a helyzet, hogy ő sem egy szent ember ha a nő ilyen területre lép? Lehet, hogy a vidéki f@szi nem is sejti, hogy ez a helyzet? S hagyjuk, hogy mit ír a facebook adatlapra. Az nem szentírás, azt bármikor kimagyarázza.
Szóval Kedves Kérdező, némi önkritikát is gyakorolhatsz, mert az a Nő, aki megkapja otthon az odafigyelést, nem akar félrelépni. ... A tiéd igen... Kicsit nézz bele a tükörbe és tedd a fel kérdést: valamit elb@sztam?? S válaszolj rá magadnak, de őszintén.
Keress mást, mert ez nem szeret. Ne pazarold a drága idődet olyanra, aki meg sem becsül.
Dobd ki a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!