Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit csinálnátok, ha a párotok
öngyilkossággal fenyegetne titeket, ha elhagyjátok?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és szakítani akarok barátommal, de azt mondta, hogy ha megteszem akkor vonat elé ugrik. Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Nem vagyok vele boldog (ez egy nagyon hosszú történet, de nem is ez a lényeg) a döntést már meghoztam, de egyszerűen nem képes megérteni.
A barátod egy életre való szánalom. Úgyse ugrik a vonat elé, csak leissza magát. Ha meg odaugrik, akkor az ő hibája.
2012. júl. 27. 19:22
2/14 anonim válasza:
először is rá kell bírnod hogy meg se forduljon ez a fejébe. beszélj vele hogy mi az oka,mért lenne jobb stb. és ha már nem akar azlenni akkor kedvesen mond hogy neked ez így nem menne..
2012. júl. 27. 19:23
3/14 anonim válasza:
Ne hagyd magad manipulálni. Nekem azzal fenyegetőzött,hogy 120-al megy haza és belehajt egy fába. Mondtam neki,nagykorú vagy,azt teszel,amit akarsz,nem rajtam múlik.(Azóta már más barátnője van és boldog). Ha megvan a hajlama úgyis megteszi,de ezek leginkább csak szemét manipulációk. Utálom az ilyet,szánalmas. Fiatal vagy még,hogy emiatt leragadj valakivel,akivel nem vagy boldog.
2012. júl. 27. 19:25
4/14 anonim válasza:
Szánalmas egy alak, úgyse fogja megtenni. Ha engedsz ennek a zsarolásnak, akkor úgy fogja érezni, hogy ezentúl mindent megtehet veled ugyanígy. Hagyd el minél gyorsabban és ne foglalkozz vele.
2012. júl. 27. 19:27
5/14 anonim válasza:
Mondd neki,hogy löksz is rajta egyet ha akarja.Hülye az a pasas.
2012. júl. 27. 19:29
6/14 A kérdező kommentje:
Hiába próbálok vele beszélni, hogy ne csinálja mert egy másik lánnyal biztosan boldogabb lesz mint velem, de hajthatatlan és néha olyan indulatot látok a szemében, hogy bevallom félek is tőle olyankor egy kicsit. Ismerőseim azt mondták, hogy kérjek távol tartási végzést vagy mit. Lehet azt kellene, de nem akarom, hogy öngyilkos legyen mert egész életemben gyötörne. Már néha az jár a fejemben, hogy én ölöm meg magam mert nem bírom már.
2012. júl. 27. 19:29
7/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, úgysem fogja megtenni, csak a szájuk jár ilyenkor. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, ne törődj vele, had mondja a hülyeségeit.
2012. júl. 27. 19:31
8/14 anonim válasza:
Ismerös szituácíó. Egyik barátommal (fiú vagyok ő meg lány) volt ilyen szituácíó. A Pasi bemászott a kerítésen, sírt az ajtóba, de mikor megbocsáltott neki, mással bújt ágyba.
Perpill én 2x törtem be az orrát, ez nem segített, mikor újra szakított vele a csaj, újra bemászott, én meg ott voltam (gépét javítani). És nekem akart jönni, meg elszámoltatni akarta, hát megint megvertem.
Aztán a csaj elköltözött emiatt. A pasival meg nemtudom mivan, de nem keresi már a csajt.
(mondjuk annyira nem is hasolnít a kérdéshez,de én kinéztem volna belőle is az öngyilkosságot, bár a ragaszkodás egyforma talán itt is, meg nálatok is.)
2012. júl. 27. 19:34
9/14 anonim válasza:
Elmennék a temetésére és vinnék neki virágot és két miatyánkot elmondanék D
2012. júl. 27. 19:56
10/14 szamóca.. válasza:
99.9% hogy nem fogja megtenni. ez pszichológia, akinek tényleg baja van az enm fenyegetőzik. mond meg neki, hogy ne ugorjon a vonat elé mert sz.r érzés azért késni munkából mert helyszínelnek. kösse fel magát az erdőben, ott nem zavar senkit.
vszeg úgy meg fog lepődni hogy két hétig csak tátog, addigra meg túl is lesz a szakítás fájdalmán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!