nem kell mutatni előtte, hogy ez kiborítja. ha mutatja, akkor eléri a célját. érzelmi zsarolás.
2010. aug. 23. 22:22
2/18 anonim válasza:
Javasolnék neki egy szakembert.
2010. aug. 23. 22:23
3/18 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
Én Anyámat ilyenkor jól leordítom, h mit képzel, h ilyen marhaságokat mondd. Akk lenyugszik.:D Amikor azt mondja, h felakasztja magát, akk elborul az agyam, kül. félreértés ne essék, nem szoktam kiabálni rá.:D
2010. aug. 23. 22:27
4/18 anonim válasza:
Jaja, ez általában zsarolás. A volt nejem is azzal fenyegetett, hogy kiugrik a 7.-ről. Aztán karon fogtam, odakisértem az erkélyajtóhoz és kinyitottam neki: parancsolj! Meggondolta magát, azt mondta, nem szerzi meg ezt az örömet.
Azért oda kell figyelni, miért van ez a segélykiáltás...?
2010. aug. 23. 22:28
5/18 anonim válasza:
Mondja az apjának h csináld ha akkora férfi vagy. biztosan rá fog unni.
2010. aug. 23. 22:29
6/18 anonim válasza:
az utolsó válaszolóval nem értek egyet. az apa provokációnak és vélheti. "csak azért is" és megteszi.
2010. aug. 23. 22:40
7/18 anonim válasza:
22.40
Aki komolyan gondolja megteszi úgyis. Ez 1 régi mód arra h szembe állítsuk az embert azzal amit "akar"
2010. aug. 23. 22:42
8/18 Harrr válasza:
Felénk volt egy férfi, aki ezzel zsarolta a feleségét, ha elhagyja, megöli magát. Sosem tette meg, pedig a felesége otthagyta.
Egy 2 gyermekes családapa egy nap besokallt, soha még csak nem is gondolták volna róla hogy öngyilkos lesz. Kisétált az erdőbe és felakasztotta magát.
Amelyik kutya ugat, nem harap. De azért a kérdésben szereplő apukának elkél a segítség. Szakemberhez kéne fordulnia... Mielőtt még tragédia lesz.
2010. aug. 23. 22:49
9/18 anonim válasza:
Sajnos van aki meg is teszi, úgyhogy ezzel nem szabad játszani.
2010. aug. 24. 08:00
10/18 anonim válasza:
Nekem anyukám volt egyszer depressziós és mondott nekem ilyeneket, mikor még csak tizenegy-két éves voltam. Nem mertem sehova elmenni, nehogy beváltsa, amit ígért. Aztán egyszer el kellett mégis mennem valahova, zokogva rohantam haza, nehogy késő legyen. Anyukám azóta már mélységesen megbánta, hogy ilyeneket mondott, de soha nem felejtem el azt a félelmet, hogy elveszíthetem az anyukámat. Senkinek nem kívánom az érzést. Nem tudok mit tanácsolni, még így felnőttfejjel sem, legfeljebb szakember segítségét ajánlhatom. Együtt érzek a barátnőddel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!