ha egy apába ennyi felelősségérzet szorult, hogy képes lenne otthagyni a lányát meg a feleségét akkor inkább legyen is öngyilkos mert egy utolso szarh.zi felelötlen alak aki a család alapitásra teljes mértékben alkalmatlan!!!
2010. szept. 1. 19:11
12/18 anonim válasza:
Szia!
Én nem tudom, hogy mi válasz a kérdésedre, de úgy gondolom, hogy a megfejtés benned van. Keresd meg. És biztos vagyok benne, hogy minden rendben lessz. Remélem minden rendbe fog jönni.
2010. szept. 1. 20:18
13/18 anonim válasza:
Én általában bőgtem hogy jaj ne csináld anyu, kérlek ne, kivettem a pengét/kést stb-t a kezéből.
2010. szept. 1. 20:36
14/18 anonim válasza:
19:11 arra nem gondolsz esetleg h komoly gondokkal küszködik az az ember aki ilyet mond?? h nem tudja hogyan birkozzon meg a problémákkal??? sajnos nem egy meg két ilyet hallanni... egyszerü azt mondani h örült.. de mikor segitséget kért valószinűleg senki nem figyelt.
csak azt tudom javasolni mint amik eddig is elhangzottak, beszélgetni kell... ha komoly a baj akkor legalább beszélni róla, és remélni h megoldodok, ha meg rossz vicc, tudatni h ez megrémiszti a családdot.
2010. szept. 1. 20:54
15/18 anonim válasza:
addig jó, amíg "csak" fenyegetözik...az én anyukám nem szólt egy szót sem. 12 éves voltam. Begyógyszerezte magát, de szerencsére túlélte. Én találtam meg. Senkinek nem kívánom amit én akkor átéltem.
22/L
2010. szept. 1. 21:08
16/18 anonim válasza:
Az én apukám nem csak fenyegetőzött, meg is tette. Nem élte túl..
2010. szept. 1. 22:26
17/18 anonim válasza:
Ez csak érzelmi zsarolás, semmi több. Az illető nem akar meghalni, csak fel akarja hívni magára a figyelmet. Nem kell vele foglalkozni, úgy kell tenni, mintha meg sem hallottad volna.
2010. szept. 1. 23:55
18/18 anonim válasza:
Utolsó, pont ez a lényeg, hogy nem akar meghalni, csak fel akarja magára hívni a figyelmet, és ilyenkor éppen hogy ODA KELL RÁ FIGYELNI! A szeretetet kell vele éreztetni, hogy fontos és számítanak rá. Sokszor ennyi is elég ahhoz, hogy túltegye magát a nehézségeken, érezze, hogy mellette állnak és van kiért élnie és elkezdje végre a kiutat keresni a meghátrálás helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!