Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom öngyilko...

Mit tegyek ha a párom öngyilkossággal fenyeget?

Figyelt kérdés

A párom aranyember de ha részeg elhord engem mindennek és szidalmaz, szavakkal bánt. Mindig bocsánatot kér másnap, de legközelebb amikor részeg megint ugyanaz történik. Tegnap este megint megtörtént, kötekedett velem a telefonba és számon kérte rajtam hogy miért nem ülök a telefon mellett reggeltől estig hogy az ő hívását várjam. (nem élünk együtt). Írtam neki hogy most néhány napig ne keressen mert betelt a pohár és gondolkodjon el magán.

Nem akartam szakítani egyáltalán és ezt neki is megírtam, hogy nem szakításról van szó hanem arról hogy gondolkozzon el azon hogy mennyire megbánt engem állandóan.

Ma hívogatott egész nap de nem vettem fel, erre írt egy smst hogy ha nem beszélünk kiugrik egy kocsi elé.

Felhívtam, aztán azt mondta hogy akkoris kiugrik a kocsi elé ha holnap nem találkozunk. Kierőszakolt tőlem egy találkozót holnapra, aztán megint megzsarolt hogy akkoris kiugrik a kocsi elé ha holnap délelőtt nem hívom fel. Ebbe is belementem. Eddig nem gondolkoztam a szakításon, eszembe se jutott, de mostmár igen!!!

Hogy miért engedek a zsarolásának? Mert tudom hogy megteszi, már volt hogy azzal zsarolt hogy szétveri a fejét, és meg is tette, a telefonon keresztül kellett végighallgatnom hogy a betonba csapkodja a fejét, és ott is volt a nyom pár hétig, vagy hogy szétrúgdossan a lábát a betonon, és a balesetin kötött ki mert megrepedt a lába ha jól emlékszek....

Mégis mi a fenét csináljak vele?? Ja, felnőtt ember, nem tizenéves vagy huszonéves "taknyos gyerek" már!

2009. aug. 15. 13:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan már... Aki öngyilkossággal fenyegetőzik, annak csak a szája nagy, valójában egy gyáva sz@r ember. Ha nem hívtad volna fel, nem taliztatok volna, stb, akkor se tette volna meg, az ilyenek egyszerűen nem merik. Adj neki egy utolsó esélyt, komolyan beszéld meg vele, hogy már tényleg betelt a pohár, nem viselkedhet így. Hogyha az én pasim lenne részeges, már a második alkalom után mehetne Isten hírével, nem hagynám, hogy rajtam taposson.
2009. aug. 15. 13:57
 2/33 anonim ***** válasza:
93%

Tehát te együtt vagy egy emberrel aki részeges és akkor bánt, olyan hülye, hogy képes a saját fejét betonba verni, a saját lábát eltörni, annyira nem szeret téged, hogy zsarol, bánt, egyáltalán nem érdeklik az érzéseid, csak egy önző állat.

Röviden összefoglalva.

Tudod tőlem egy SMS-t kapna, hogy Viszlát.

Te tudod, de mi értelme van annak, hogy egy ilyen emberrel vagy együtt? Mert ha mazoista vagy és ez jó neked, akkor én nem szólok bele, de a helyedben annyit sem törödnék vele, mint egy léggyel.

2009. aug. 15. 14:00
 3/33 anonim ***** válasza:
90%
Hát már ne haragudj,de aki ilyen hülye az haljon meg.Ő a szemét valed,mert semmibe vesz,nem tisztel,és még ő fenyegetőzik?Menekülj ettől az embertől amilyen messze csak tudsz!Tudod:kutyából nem lesz szalonna....!!!!!
 4/33 anonim ***** válasza:
85%
gonoszság az ilyen fajta zsarás.
 5/33 anonim válasza:
89%

Szerintem olvasd el Eric Berne Játszmák című könyvét. Megjelent magyarul is.

És itt egy cikk, amiben konkrétan az alkoholizmusról van szó Erik Berne szemszögéből.

[link]

2009. aug. 15. 14:01
 6/33 anonim ***** válasza:
92%
jesszusom!!! Ez egy állat. Ne hagyd magad zsarolni, ha meg kiugrik a kocsi elé, akkor legyalább egy hülyével kevesebb. Már bocsánat, de az ilyen ember nem normális, és ezt sztem Te is tudod. Ne hagyd magad!
2009. aug. 15. 14:01
 7/33 anonim ***** válasza:
92%

Mindenképpen hagyd ott!!!

Javasold neki,hogy kezeltesse magát,de az ilyen dilist erre úgy is nehéz lenne rávenni.

Ha mégegyszer azt mondja kiugrik egy kocsi elé mond neki,hogy inkább kösse fel magát ne okozzon gondot még számára idegen embereknek is.

Ne tántorítson el semmi a szakítástól,ne tedd tönkre az életedet egy elmebeteg egoista fazon miatt!!!

2009. aug. 15. 14:06
 8/33 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj!

Ez az ember NEM NORMÁLIS!!!

Sürgősen szabadulj meg tőle, mielőtt téged is tönkretesz.

Már az is elegendő ok lenne a szakításra, hogy alkoholista, ráadásul ilyenkor durva veled...

De ez a zsarolós módszer, ez nagyon undorító!

Örülj neki, hogy nem laktok együtt.

Cserélj mobil-számot és ezután ne állj vele szóba!

Ha öngyilkos lesz : az ő baja! (Magánügy.)

Sajnos, ott követted el a hibát, hogy az első ilyen zsarolására ugrottál : AKKOR kellett volna határozottan nem-et mondani, hogy semmiféle zsarolásra nem vagy hajlandó ugrani! Látta, hogy ez a trükk bejön, naná, hogy ezt dobja be, bármit el akar érni nálad. :-[

Sürgősen dobd ezt a pasit és keress magadnak egy normálisat, aki nem iszik és rendesen tud viselkedni.

2009. aug. 15. 14:13
 9/33 A kérdező kommentje:
NEM RÉSZEGES!!!! ÉS NEM BÁNT!!!! Ne forgassátok ki a szavaim!! Berúg 1 hónapban 1szer és akkor SZAVAKKAL BÁNT nem testileg!! Amúgy soha nem iszik egy kortyot sem csak átlagban 1 hónapban 1szer berúg!
2009. aug. 15. 14:21
 10/33 anonim ***** válasza:
92%

És azon gondolkodtál-e már hogy netán kilépsz ebből az életből és végre elkezdesz normális életet éni egy normális emberrel?

Mert ez a fickó nem normális, átvitt és nem át vitt értelemben is. Vagy neked ez jó? vagy majd azthiszed hogy megváltozik? mert akkor te is csak azzal áltatod magad mint minden szar helyzetben lévő, aki nem tesz semmit hogy legyen, csak a sültgalambot várja, hogy majd egycsapásra minden szuper lesz.

Nem rossz indulatból irtam.

27/N

2009. aug. 15. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!