Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom öngyilko...

Mit tegyek ha a párom öngyilkossággal fenyeget?

Figyelt kérdés

A párom aranyember de ha részeg elhord engem mindennek és szidalmaz, szavakkal bánt. Mindig bocsánatot kér másnap, de legközelebb amikor részeg megint ugyanaz történik. Tegnap este megint megtörtént, kötekedett velem a telefonba és számon kérte rajtam hogy miért nem ülök a telefon mellett reggeltől estig hogy az ő hívását várjam. (nem élünk együtt). Írtam neki hogy most néhány napig ne keressen mert betelt a pohár és gondolkodjon el magán.

Nem akartam szakítani egyáltalán és ezt neki is megírtam, hogy nem szakításról van szó hanem arról hogy gondolkozzon el azon hogy mennyire megbánt engem állandóan.

Ma hívogatott egész nap de nem vettem fel, erre írt egy smst hogy ha nem beszélünk kiugrik egy kocsi elé.

Felhívtam, aztán azt mondta hogy akkoris kiugrik a kocsi elé ha holnap nem találkozunk. Kierőszakolt tőlem egy találkozót holnapra, aztán megint megzsarolt hogy akkoris kiugrik a kocsi elé ha holnap délelőtt nem hívom fel. Ebbe is belementem. Eddig nem gondolkoztam a szakításon, eszembe se jutott, de mostmár igen!!!

Hogy miért engedek a zsarolásának? Mert tudom hogy megteszi, már volt hogy azzal zsarolt hogy szétveri a fejét, és meg is tette, a telefonon keresztül kellett végighallgatnom hogy a betonba csapkodja a fejét, és ott is volt a nyom pár hétig, vagy hogy szétrúgdossan a lábát a betonon, és a balesetin kötött ki mert megrepedt a lába ha jól emlékszek....

Mégis mi a fenét csináljak vele?? Ja, felnőtt ember, nem tizenéves vagy huszonéves "taknyos gyerek" már!

2009. aug. 15. 13:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

Az én párom ugyanezt csinálta, mikor el akartam hagyni.

Okozott egy pár álmatlan éjszakát. De kibékültem vele, mert azért féltem, hogy tényleg megteszi.

Azóta is nagyon jól elvagyunk és visszavett ebből a mániákus szerelemből.

De azért azt hozzáteszem, hogy akármennyit ivott, akármi történt nem beszélt velem soha csúnyán. Igazából a 4 év alatt egyszer szólt rám hangosan. Nálam is csak pillanatnyi zavar volt, hogy el akartam hagyni, így egyáltalán nem bántam meg a békülést.

A Te eseted viszont más. Tényleg nem teljesen normális, amit csinál. Már most elvágtad magad nála azzal, hogy rögtön belementél a zsarolásba. Innentől kezdve akármi lesz mindig ezzel fog fenyegetőzni.

Jól látod, ideje elgondolkozni, hogy van-e keresni valótok egymás mellett, mert ha iszik és mindig sértegetni fog, Te pedig nem mered neki szóvá tenni, mert félsz, hogy öngyilkos lesz, akkor rá fogsz mennni idegileg a dologra.

2009. aug. 15. 14:28
 12/33 anonim ***** válasza:
90%

Ha engem a párom szidalmazna, akkor az igenis bántás.

Éppen arról van szó, hogy nem törődik az érzéseiddel, nem az a fontos neki, hogy neked jó legyen (ahogy az normális lenne) hanem képes bántani, zsarolni.

Pont az a típusú nő vagy aki ilyenkor még elkezdi védeni az ő DRÁGA párját aki igazán jó ember, csak havonta egyszer rugbe, és nem ver csak szidalmaz.

Nézd már meg a helyzetedet egy kicsit kívülről!

És a gyerekeddel mi lesz? Érez ez az ember felelősséget irántad? Vagy ha lesz a gyereketek iránt? És ha valami nem tetszik neki, akkor mindíg megöngyilkolja magát?

2009. aug. 15. 14:31
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon jó a 14.01-kor beírt link, pont rólatok szól. Olvasd el figyelmesen, leginkább az utolsó előtti bekezdést a feleségről. Te társfüggő vagy, alkoholisták feleségénél tipikus. Ahelyett, hogy keresnél magadnak egy normális társat, akivel boldog lehetnél, szándékosan szenvedsz, csak azért, hogy sajnáltasd magad, miközben pontosan annyira tudod, hogy mit kellene tenned, mint a válaszolók. Hát én nem sajnállak, mindenki azt kapja, amit érdemel. Ha te a boldogtalanságtól vagy boldog, hát egészségedre! Ezen kívülálló nem tud segíteni.
2009. aug. 15. 14:31
 14/33 anonim ***** válasza:
63%

"...NEM RÉSZEGES!!!! ÉS NEM BÁNT!!!! Ne forgassátok ki a szavaim!! Berúg 1 hónapban 1szer és akkor SZAVAKKAL BÁNT nem testileg!! Amúgy soha nem iszik egy kortyot sem csak átlagban 1 hónapban 1szer berúg!..."

Nem részeges, de 1 hónapban 1x berúg???... 8-o

Nem bánt, csak SZAVAKKAL BÁNT???... (Neked az nem elég?)

Mondjuk, lehet csak azért szavakkal, mert nem laktok együtt és nem vagy kézközelben, a mobilon keresztül "csak" leqrvázni tud, amúgy személyesen a te fejedet verné a falba...

Soha nem iszik egy kortyot sem, de havonta egyszer tökrészeg???... 8-o

OK!... Igazad van!

Ez egy ARANY EMBER!... :D

Becsüld meg, NEHOGY otthagyd, ilyen klassz pasast nem kapsz többet, az tuti!...

És most gyorsan rohanj hozzá, nehogy autó elé ugorjon vagy a fejét szétkalapálja! Kár lenne az okos kis buksijáért!... :-P

Ne haragudj, hogy itt tanácsokat adtunk neked, te megérdemled a Sorsod, tipikus példája vagy annak a nőnek, aki élvezi, ha szenvedhet...

2009. aug. 15. 14:32
 15/33 anonim ***** válasza:
89%

Ellentmondásos vagy.

Ha "párom aranyember", meg "nem akartam szakítani egyáltalán", meg egyenesen kiabálsz a válaszolókkal, hogy ""...NEM RÉSZEGES!!!! ÉS NEM BÁNT!!!!",

akkor tulajdonképpen mit és miért kérdezel?

Akkor ne kérdezz, maradj vele és ne tegyél semmit, hanem viseld a kínodat.

Egyébként meg mondjad neki, hogy pl. "OK, legyél öngyilkos. De előtte végrendeletileg hagyjál rám mindent. Azután mielőbb kösd fel magad, hogy minél hamarabb örököljek!"

Magyarán nyugodj bele, rettenetes cinizmussal bíztasd.

Ne félj, soha többet nem mondja!

Az öngyilkossággal fenyegetőzőknek az ilyen ellen nincs eszközük. Lebénulnak, az exibicionista férfi, amikor fütyijét megbámulja a nő és azt mondja lenézően, hogy "Ilyen hitványat már régen láttam, inkább Tegye el!".

Én a helyedben kinevettem volna már a betonrugdosásnál is: "Csak megepedt?!? Legközelebb ne bénázz, hanem légy férfi! Úgy rugdosd szét, hogy összetörjön pár helyen!!!"

2009. aug. 15. 14:51
 16/33 anonim ***** válasza:
90%

Aki öngyilkossággal fenyegetőzik az eleve nem normális!!!

Ha te egy ilyen elmebeteggel akarod leélni az életedet az a te bajod.De minek tetted fel a kérdésed ide ha nem érdekel mások véleménye?Vagy szerinted az normális dolog,hogy a betonba csapkodja a fejét???Ez egy egoista hisztis nem normális fazon.De legyél vele nagyon boldog ha te úgy akarod.Függ sz tőle ez a bajod.De végül is 2 bolond egy pár.

2009. aug. 15. 15:07
 17/33 A kérdező kommentje:

Teljesen kiforgatjátok a szavaim. Azért írtam hogy nem részeges és nem testileg bánt, mert egyikőtök ezt írta holott én nem írtam ilyet, csak tisztázni akartam.

Ennyit írtam. Most meg azt írjátok hogy megérdemlem a sorsom mert én ezt az életet akarom élni és nem érdekel a ti véleményetek.

Mutassatok rá arra a mondatra amiben ezt írtam: ezt akarom élni és nem érdekel a ti véleményetek!

Mutassátok meg légyszi, valószínüleg szelektív vak vagyok és emlékezetem is kihagy, mert nem emlékszek hogy ilyet írtam volna! Egyikőtök kitalálta és a többi is most ezt szajkózza!

Tanácsért jöttem ide! Egyikőtök kitalálta ezt az ökörséget és most egy emberként mondjátok hogy megérdemlem holott én ilyet nem is írtam!!!! a fenének írok ide ha csak szidni tudjátok az embert!

2009. aug. 15. 15:13
 18/33 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy időre, vagy végleg meg akarod nyomorítani a sorsodat, tűrj nyugodtan. Párod idült alkoholista még akkor is, ha vannak esetleg nem-ívós napjai. Amig mellette maradsz, rettegésben fog tartani. Képzeld csak el: esetleg létrejönne a házasság/?/, lenne egy gyereketek... Az első alkalommal azzal revolverezne, őt is az auót elé dobná? Hagyd a fenébe és várj egy normális fiúra. Sajnállak, hogy egyenlőre "csak" ilyen jutott neked.
2009. aug. 15. 15:14
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

"a fenének írok ide ha csak szidni tudjátok az embert!" -- ha még egyszer erre jársz, akkor tudd, hogy szerintem:

a kutya nem bántott téged, hanem fel akarták nyitni a szemed!

Egyik kolleganőm a következőt mesélte a tiedhez hasonló párjáról:

"Egyszer arra mentem haza, hogy agonizál. Azonnal hívtam a mentőket. Kiderült, hogy nikotint ivott és az utolsó pillanatokban kapott orvosi ellátást.-- Lehet, hogy kár, hogy nem 10 perccel később értem haza..."

Majd ha ilyen érzelemmentesen tudsz beszélni a párod aberrált viselkedéséről, akkor fogod objektíven látni a helyzetet.

2009. aug. 15. 15:36
 20/33 anonim ***** válasza:
91%

A válaszolók többsége azt nem érti (ahogy én sem) hogy ha az én párom másodszorra szidalmazna engem, ha kötekedne, ha olyan degenerált lenne, hogy kárt tesz magában, abban a pillanatban hagynám ott.

Nem várom meg amíg zsarol, öngyilkossággal fenyegetőzik és hasonlók. Már régen ki lenne dobva.

Erre mondjuk, hogy úgy látszik te ezt akarod, mert különben már régen kidobtad volna a csudába. És nem védenéd, hogy aranyembert és nem mondanál olyan butaságokat, hogy nem bánt, amikor amit leírtál az igenis bántás, a rondábbik fajtából.

2009. aug. 15. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!