Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom öngyilko...

Mit tegyek ha a párom öngyilkossággal fenyeget?

Figyelt kérdés

A párom aranyember de ha részeg elhord engem mindennek és szidalmaz, szavakkal bánt. Mindig bocsánatot kér másnap, de legközelebb amikor részeg megint ugyanaz történik. Tegnap este megint megtörtént, kötekedett velem a telefonba és számon kérte rajtam hogy miért nem ülök a telefon mellett reggeltől estig hogy az ő hívását várjam. (nem élünk együtt). Írtam neki hogy most néhány napig ne keressen mert betelt a pohár és gondolkodjon el magán.

Nem akartam szakítani egyáltalán és ezt neki is megírtam, hogy nem szakításról van szó hanem arról hogy gondolkozzon el azon hogy mennyire megbánt engem állandóan.

Ma hívogatott egész nap de nem vettem fel, erre írt egy smst hogy ha nem beszélünk kiugrik egy kocsi elé.

Felhívtam, aztán azt mondta hogy akkoris kiugrik a kocsi elé ha holnap nem találkozunk. Kierőszakolt tőlem egy találkozót holnapra, aztán megint megzsarolt hogy akkoris kiugrik a kocsi elé ha holnap délelőtt nem hívom fel. Ebbe is belementem. Eddig nem gondolkoztam a szakításon, eszembe se jutott, de mostmár igen!!!

Hogy miért engedek a zsarolásának? Mert tudom hogy megteszi, már volt hogy azzal zsarolt hogy szétveri a fejét, és meg is tette, a telefonon keresztül kellett végighallgatnom hogy a betonba csapkodja a fejét, és ott is volt a nyom pár hétig, vagy hogy szétrúgdossan a lábát a betonon, és a balesetin kötött ki mert megrepedt a lába ha jól emlékszek....

Mégis mi a fenét csináljak vele?? Ja, felnőtt ember, nem tizenéves vagy huszonéves "taknyos gyerek" már!

2009. aug. 15. 13:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem téged akarnak bántani. Őszintén leírtad, milyen a párod, erre őszintén leírtuk, mire számíthatsz. Hiába aranyember, az italos viselkedésével teljesen anulálja az "aranyemberségét". Súlyos viselkedési problémái vannak, amin te nem fogsz tudni változtatni, viszont örökké terrorban fog tartani. Lehet, hogy most havonta egyszer önt a garatra /látod? már attól is ilyen/, de mi lesz, ha többször? Akkok többször fog kínozni és zsarolni.
2009. aug. 15. 15:53
 22/33 anonim ***** válasza:
87%
MÁR BOCSÁNAT...!Ha neked megfelel az hogy "csak" 1*rúg be egy hónapban,és "csak"szavakkal bánt(mondjuk lehet nekem jobban fájna a szóval való bántás mint a testi...)akkor minek a kérdés?Tanácsot kértél,és rengetegen ADTAK tanácsot,mégis kikéred magadnak....fura.
2009. aug. 15. 16:41
 23/33 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el hogy hiába magyarázom nem érted!! NEM KÉRTEM KI MAGAMNAK!!! Hanem tisztáztam!!!

Azt írtam: szavakkal bánt.

Erre valaki azt írta: testileg megver.

Erre azt írtam: nem testileg bánt, hanem szavakkal.

Erre te: én kikértem magamnak

Képes vagy arra hogy értelmezd a helyzetet?? Nem kértem ki magamnak hanem kijavítottam a valótlant állító válaszolót! ÉRTELMEZNI, NEM CSAK OLVASNI!!!

2009. aug. 15. 16:47
 24/33 anonim ***** válasza:
75%

Ez egy kamu kérdés!

Valaki(k) heccelni próbál(nak) segítőszándékú hozzászólókat. Lehet, hogy nem is nő hanem fiú, sőt egyenesen egy fiúcsapat áll a háttérben.

2009. aug. 15. 17:05
 25/33 anonim ***** válasza:
88%

Jó akkor most olvasd el a hozzászólásokat és gondold végig. Ne ezen lovagolj, hogy ver vagy nem ver. Sokkal rosszabb a pszichikai terror mint egy pofon. (A pofont sem fogadom el)

És ha reagálni akarsz akkor a válaszok lényegére reagálj és ne kiabálj itt, hogy nem vagy verve. (Bár szerintem verve vagy ezzel az emberrel)

2009. aug. 15. 17:08
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Nézd, aki szavakkal bánt, az is bánt, verbális bántalmazás a hivatalos neve. És aki havonta egyszer berúg, az bizony alkoholfüggő. Ha nem lenne az, akkor nem rúgna be átlagosan havi egyszer. Számonkéri minden percedet, szidalmaz. Ez az életed szerelme? Aki így viselkedik veled?

MÉG nem ütött meg, majd meg fog. Az pedig miféle viselkedés, hogy öngyilkossággal zsarol téged, akit elvileg szeret? Tanácsot kértél: MENEKÜLJ, vissza se nézz. Az, aki öngyilkossággal fenyegetőzik, nagyon labilis ember. És mivel téged lehet zsarolni, hát meg is teszi. Majd ha azzal zsarol, hogy a gyereked fejét veri a betonba, akkor igazat fogsz adni azoknak, akik azt írták, hogy azonnal hagyd el. SMS-ben írd meg, hogy viszlát sohanapján. Ne vedd fel többet a telefont, ne találkozz vele többet.

2009. aug. 15. 17:10
 27/33 anonim ***** válasza:
87%
Nah akkor jó lenne ha most nekifeküdnél a válaszoknak,és értelmeznéd a lényegüket.!
2009. aug. 15. 17:21
 28/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem tűnik épeszűnek a pasi.
2009. aug. 15. 17:31
 29/33 anonim ***** válasza:
87%
Józan volt, amikor beverte a fejét?
2009. aug. 15. 18:44
 30/33 anonim ***** válasza:
87%
Menekülj,mert ha nem, előbb utóbb téged is,és ha lenne gyerekeitek azt is agyonverné!
2009. aug. 15. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!