Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit csinálnátok, ha a párotok öngyilkossággal fenyegetne titeket, ha elhagyjátok?
21 éves lány vagyok és szakítani akarok barátommal, de azt mondta, hogy ha megteszem akkor vonat elé ugrik. Mit tegyek? Teljesen kétségbe vagyok esve.
Nem vagyok vele boldog (ez egy nagyon hosszú történet, de nem is ez a lényeg) a döntést már meghoztam, de egyszerűen nem képes megérteni.
kérdezd meg neki nem számít e,hogy nem vagy boldog és egy olyan kapcsolatot akar ahol nincs szerelem?
Hagyd el ha nem szereted,ne legyél boldogtalan mellette.
Teljesen tartás nélküli a fazon, mégis mit gondol, meddig fogod tartani szánalomból? Ha annyira szeret, akkor tegye meg, hogy befelé könnyezvén, elegánsan félreáll az utadból.
No jó, utána egy eldugott falucskában igyon gyufát, ha nagyon akar. De előre kikukorékolni, hogy előre téged tegyen felelőssé a haláláért (amellyel a jelek szerint túl nagy kár nem érné az Emberiséget) -- finoman szólva is gyalázatosan bárgyú fortély. Pipogya flótás, szégyellje magát.
De talán gyötör a gondolat, hogy mi van, ha tényleg szuicid hajlamai vannak, és mégis... Hát ennek nem te leszel az oka, de hadd mondjak még egy érvet: Ha nem zavarod el sürgősen, a te oldaladon teszi meg. Aki ennyire nem képes összekotorni magát, az előbb-utóbb más okból is összerogy, aztán annyi. Szükséged van erre?
Köszönd meg neki, hogy figyelmeztetett rá, milyen következményekkel járna, ha vele maradnál, és pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!