Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok nem szerelmes, mit csinálnátok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ez az én kérdésem, nézd meg a válaszokat, hátha találsz benne választ magadnak
Nem szerelemmel, - de szeret-e egyáltalán?
Azt, hogy a "szemedbe mondta", nem sértés, ezt mifelénk őszinteségnek hívják.
Inkább az a kiábrándító, hogy ezt a haverjaival miért is fontos megosztania?
Szóval, annyira nem az az érdekes, hogy Te mit tegyél, akármit is teszel, az csak addig érvényes, míg ő le nem lép.
Valahogy azt gondolom, nem is olyan sokára.
...megpróbálnám elengedni....nagyon nehéz lenne,és majd beledöglenék a fájdalomba,de ha nem boldog mellettem muszj elengedni....én biztos megpróbálnék r
á haragudni,belül csak h könnyebb legyen az elmúlás.....
Kedves 23 L, itt nem azt a kérdést kell feltenni, szerelmes-e beléd a párod, és gond-e, ha nem, hanem azt a kérdést, hogy "Vajon mégis mennyire szeret?"...
A szerelem mindig elmúlik, elmúlhat akár 6 hónap alatt is. Sok esetben utána még sokkal több is veszi át a helyét, mint a kezdeti lángoló érzés, míg más esetekben kevesebb.
Talán nálatok az utóbbiról van szó.
Mert ha én szívvel - lélekkel, testi - lelki vonzalommal, teljes elköteleződéssel szeretek valakit, még vita során sem mondok neki olyat, hogy "nem vagyok szerelmes, de szeretlek".
Szerintem itt nem az a gond, hogy a párod "csak szeret".
Az a gond, hogy nem szeret eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!