Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok. Van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok. Van még remény?

Figyelt kérdés

Mostanában nem jön össze a párkeresés. Volt egy kapcsolatom áprilisban de a fiú 1 hónap után rájött nem tudja komolyan elkötelezni magát így barátok maradtunk.

Most júniusban is volt egy 1 hónapos kapcsolatom de a fiú anyja külsőleg ítéli el a lányokat így nem voltam szimpatikus neki a fiú egy darabig harcolt értem aztán feladtunk azóta sajnos nincs senki.

Az internetes társkeresés amiben meg már sokat csalódtam. Sajnos el van törve a lábam így mozgok kint csak nem sokat így személyesen nehéz.

Mondjuk személyesen ezelőtt is ritkán néztek meg.

Tanácstalan vagyok fiú barátom van sok,de itt vagyok én egy teltkarcsú tini lány aki a párkapcsolatban sikertelen.

2009. júl. 30. 22:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos van aki első szerelmével köti le életét,van akinek sokat kell próbálkoznia,és akinek nem jön össze sajna ez van. Még mindig semmi...
2009. aug. 18. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!