Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácstalan vagyok 4 napja...

Tanácstalan vagyok 4 napja lett egy halvány második csík a teszten ma újra halvány miért nem erősödik már nincs remény? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 12:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az elején nekem is lassan erősödött. Egyáltalán nem erősebb? Azért 4 nap alatt valamivel erősebbnek kellene lenni.
2011. ápr. 26. 12:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak éppen mondhatnám rá hogy egy picit talán, de mondjuk másik fajtával csináltam!
2011. ápr. 26. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem két különböző márkájú tesztet ne hasonlíts össze :)

Ha meg akarod figyelni az erősödést, akkor fontos, hogy ugyanolyan teszt legyen, máshogy nincs nagyon értelme :)

Nyugi, szerintem minden rendben van!

2011. ápr. 26. 12:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Orvoshoz ilyenkor még nem érdemes menni ugye?
2011. ápr. 26. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:
A csík az csík! Akkor lenne okod aggódni, ha ma már csak egy csíkod lett volna. Nyugi, Anyuka, és gratulálok!! :)
2011. ápr. 26. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:

2 különböző tesztet nem szabad összehasonlítani, mert csak ideges leszel!

Nekem kb. 1 hétig alig láthatóan erősödött (x-epil volt mind)

Nekem a doki kerek 4 hetesen (kimaradt mensi körül) látta az 1mm-es petezsákot.

Szorítok!

2011. ápr. 26. 14:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Picit megnyugodtam, szerintetek holnap reggel érdemes vagy felesleges tesztelni várjak vele pár napot?
2011. ápr. 26. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok most. Van 3 halvány pozitív tesztem. Ebből 2 ugyanaz a fajta teszt. 1 hét eltéréssel csináltam és ugyanolyan halvány 2. csíkom lett ma, és nem azonnal jött ki. Nagyon aggódom én is.

Szerintem legközelebb vagy 3 nap múlva tesztelj újra!

Én már nem tesztelek többet, inkább megnézetem magam dokival szerintem, csak még azt nem tudom, hogy mikor menjek, hogy ne legyen túl korai...

2011. ápr. 26. 18:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Holnapután tesztelek és ha ugyanolyan lesz akkor megyek dokihoz! Jó lenne ha erősödne! Remélem neked is fog!
2011. ápr. 26. 23:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Köszi!

Nagyon drukkolok Neked, majd írd meg mi volt az orvosnál!

Én már nem tesztelek és még azon is gondolkodom menjek-e dokihoz na és ha igen, akkor mikor menjek. Vagy várjam meg a következő vérzésem, hogy megjön-e rendesen? Nem tudom. :)

2011. ápr. 27. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!