Ez az első Clostys hónapom. Kicsit tanácstalan vagyok. Kinek hogy hatott?
Első Clostys hónapom (alacsony progi szint-4 hónapig kell majd szednem) a ciklus 3. napjától szedtem 5 napon át/1 tablettát.
Szerdán kellett bevennem az utcsó szemet. Semmi mellékhatását nem tapasztaltam a tablettának.
Kb mikorra várhatom a peteérést?
Ha nem érzem majd a peteérést sem akkor nem használt a gyógyszer?
Elég régóta próbálkozunk és kicsit el vagyok keseredve:(
Ki mit érzett, mire számíthatok???
Még annyi, hogy szedek termelői méhpempőt is....
Köszi mindenkinek a segítséget!
Szia,
köszönöm a választ:)
Igazából nem mondta, hogy vissza kell menjek hozzá. Azt mondta 4 hónapig szedjek napi 1 kapszulát-ez olyan kis dózis, hogy nem fog cisztásodást okozni, és felesleges ultrahangon követni a peteérést!
Valószínű, hogy nekem ez a kis dózis megfelelő lesz-felesleges nagyobb adaggal kezdeni, mert valakinek ez is segít.
Igen én is furcsának találtam, de úgy vagyok vele, kivárom ezt a ciklust, meg a következőt is, és ha nem jön össze a baba, akkor keresek másik dokit ( ezt a dokit nagyon dicsérték is ajánlották)
én pco miatt szedtem. először norcolutot h egyáltalán megjöjjön mert már 5 hónapja nem volt ismét spontán mensim, aztán closti és az első hónapban összejött!!! szóval nekem nagyon pozitiv tapasztalataim vannak!
érezni semmit nem éreztem. peteérésem a 15ik napra esett, éreztem a hasszurkát+pozitiv lett az ovutesztem is,de pl kocsonyás folyásom v ilyesmi nem volt. beágyazódásnál sem vettem észre semmit, csak a pozitiv tesztem igazolta h sikerült a 12ik dpo-n.
hajrá
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat!
Kicsit elkenődtem, hogy tényleg így magamra hagyott a nőgyógyász-úgy döntöttem semmiképpen nem fogom szedni 4 hónapig! Lehet hogy jövő hónapban el megyek a Kaáliba.
Tudnál nekem kedves első ezzel kapcsolatban írni? Alapvető infokra és tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Mennyibe kerülnek a kezelések? stb.....
Bár nagyon remélem, hogy nem lesz következő hónap, mert sikerül a baba ebben a hónapban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!