Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok. Van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok. Van még remény?

Figyelt kérdés

Mostanában nem jön össze a párkeresés. Volt egy kapcsolatom áprilisban de a fiú 1 hónap után rájött nem tudja komolyan elkötelezni magát így barátok maradtunk.

Most júniusban is volt egy 1 hónapos kapcsolatom de a fiú anyja külsőleg ítéli el a lányokat így nem voltam szimpatikus neki a fiú egy darabig harcolt értem aztán feladtunk azóta sajnos nincs senki.

Az internetes társkeresés amiben meg már sokat csalódtam. Sajnos el van törve a lábam így mozgok kint csak nem sokat így személyesen nehéz.

Mondjuk személyesen ezelőtt is ritkán néztek meg.

Tanácstalan vagyok fiú barátom van sok,de itt vagyok én egy teltkarcsú tini lány aki a párkapcsolatban sikertelen.

2009. júl. 30. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb az internetes tárkeresés... Ha nagyon szerettétek egymást a barátoddal akkor biztos tovább harcolt volna érted ... Én 2 éve harcolok a barátomér és anyummal ... Nem tudják h eggyütt vagyunk ... elég szenvedős ..de nem tudom megoldani .. És minden lány szép ... :) Ezt ne feledd .. ( Ha van kivétel ... annak is van barátja :)) Neked is lesz
2009. júl. 30. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne légy szomorú!

Én mások által sexynek mondott csaj vok.Kétszer lettem eljegyezve és mindkét kapcs.annyi...

Hűséges vok, és én is szeretném már végre megtalálni az igazit...

Nekem se akar összejönni...

Ne izgulj,eljön neked is az igazi, mert az a legfontosabb , milyen vki belülről! :)

Én drukkolok neked!

És egy jó tanács, ne ismerkedj neten, mert sok ismim ismerkedett, csupa negatív élményeik vannak ezzel kapcs.ban...

2009. júl. 31. 00:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne add fel! :) A netes ismerkedésről van jó és rossz tapasztalatom is,ésszel kell csinálni.Tesómnak bejött.Ő ott ismerte meg a párját és nemrég összeházasodtak.De mondom volt már nagy pofára esés is netes ismerkedéskor.Ami mellette szól,az az,hogy esélyt kapsz arra,hogy a külső helyett a stílusodat a humorodat,véleményedet ismerhessék meg a srácok és ha kölcsönös a szimpátia akkor talán valamivel könnyebben fogadják el a testi hibákat,ők is és te is. De ez lutri.Akárcsak az "életben".Az "életben" pont fordítva van,ott elöbb a külső számít,aztán ki tudja,hogy normális vagy hülye az illető.Biztosra sosem tudsz menni.Egyet azért tanácsolnék,ha netes randira mész azt mindig nyilvános helyre szervezd,mert hiába küld képet az illető teljesen biztos,hogy igazat mond,azt csak személyesen tudod felmérni.Szóval óvatosan,de egyben bátran is,hátha,ki tudja hol akadsz össze a nagy Ő-vel :) Sok sikert!
2009. júl. 31. 01:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Tényleg nem legjobb bár én is egy félreértésnek és egy internetes emailnek köszöönhetem hogy megismertem a jelenlegi párom..akit nagyon szeretek:)szerintem ne add fel bisztosan helyes és csninos lány vagy és rengetek fiu van..ha felgyogyultál jár el egyre több helyre strandra plázába télen korizni ahol sok fiatal srác megfordul..és hidd el belebotlasz majd abba aki neked kell..:)
2009. aug. 2. 02:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Azóta igaz a gipszemet levették és sétálgatok is már de a helyzet változatlan :(
2009. aug. 15. 02:56
 6/11 anonim válasza:

Szia,

Én kíváncsi lennék rád(képen), hogy miért vagy ilyen szerencsétlen. De ne szomorodj anno én 1,5 évig vártam. :)

2009. aug. 15. 03:42
 7/11 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
2009. aug. 15. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:

A remény hal meg utoljára!

Nálam már meghalt. 21/F

2009. aug. 15. 11:41
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy támogattok és írtok kommentárt :)

10.11-es 17 vagyok.

Utolsó kommentáló te meg ne add fel!

2009. aug. 15. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:

én kérdeztem a korodat.

pár évvel vagyok csak idősebb nálad, ezért nem mondhatom "az idősebb jogán", sőt. nekünk nagyon korai lenne még föladni.

21/F:

ha már föladtad, nyilván van rá okod, de a korod biztosan nem az.

és egyáltalán. honnan van ennyi reményvesztettség bennünk?

2009. aug. 15. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!