Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
StephanieXx kérdése:
15 év korkülümbség? BELEFÉR? Bövebben lent.
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:ÖEz most nagyon jól esett...az szinte az összes barátnőm "gúnyolódik"...az anyukám mellettem van..és ez a legfontosabb...de azért a barátok véleménye is számít..ettől függetlenül..kell nekem:)
Én belevágnék...de Ő lesz ellene...most nem találozunk egy hétig...és utána már csak párszor..mivel én nem maradok a munkahelyen(egy helyen dolgozunk...csak ő magasabb pozícióban van mint én..technológus,és meg diákmunkán vagyok:)..Félek,hogy nemet mond...de nekem még ott van az ÉLET...csupa-csupa helyes,intelligens férfiakkal...de nekem mégis ő kell...kicsit őszes hajjal...is:)A barátnőm azt mondta,hogy "NEm vetted észre,hogy nyakig érő nadrágja van,és fél méteres cipzárja?"Engem sosem érdekelt annyira a külső,sem az öltőzködése(csupán minimális szinten)Fontos,egy színten...de nem mérvadó...sokkal többet jelent nekem a személyisége,milyen a jelleme...a helyes kis pofi..elöbb utóbb beráncosodik,viszont az ember jelleme idővel sem változik:)/JObb esetben/
Tudom mitérzel..és figyelj szerintem is vágj bele..:) a szerelemben nincs korkülönbség..és határ..18 éves elmultál senki és semilyen törvény nem tiltja hogy együtt legyetek szeressétek egymást ez a lényeg a többiek véleményével ne is foglalkozzatok..:)az én párom 6 évvel idősebb nálam én 14 ő 20..1 honapja vagyunk együtt elfogadnak minket bár nem olyan nagy a korkülönbség imádjuk egymást..:)az elözö pasim is 18 volt..szval.. állj elé beszélj vele.sok sikert és boldogságot kivánok:)
2009. aug. 2. 02:02
13/17 A kérdező kommentje:
Nos akkor lenne még kérdésem,hogy közeledjek hozzá..eddig mindig csak a munkahelyen találkoztunk,és a termékről,a gépekről,meg egy kicsit mesélt magáról is...hogy tudnék vele beszélgetni,sokkal lényegesebb dolgokról?:)
Mesélj te is magadról, találkozzatok máshol is... e csak a munkahelyen... éreztesd h tetszik neked :D Támogatlak...
2009. aug. 6. 18:54
15/17 anonim válasza:
egy ismerősöm( elég jó barátom is) 34 éves :) és 4 éve van egy bnője aki most 20...már házasok:) és angyon jól érzik magukat. hüyleség, h ne csináljad, nem vagy elég érett..:) vágj bele:)
2009. aug. 6. 19:28
szia!
Egy kapcsolatban nem számít a kor,19 éves vagyok, a párom 31.Csodás a kapcsolatunk, neki van egy kislánya is!Most kezdünk el épitkezni, közös jövőt épiteni!egy idősebb férfitől sokkal több megbecsülést, és tiszteletet kapsz mint egy fiataltól!!
2009. aug. 6. 21:42
17/17 A kérdező kommentje:
Nyáron dolgozok egy cégnél,"betanított munkás"-ként(nem volt más)és ott találkoztunk,mindig olyan hülyeséggel mentem oda hozzá,hogy mi baja van a gépnek...de nagyon gondolkozott,ezért nehzen beszéltünk,de olyan édess:)))Lehet,hogy észrevette,de nem hiszem,hogy mer lépni...olyan kis naív..ez is tetszik benne,olyan mintha meg kéne hódítani:Djővőhéten du.-os vagyok,(utolsó elötti hét,mikor dolgozok:Sés akkor látom 1-2 óráig...ha lenne időm kimenni meg ilyenek akkor tudnék vele bezsélni,de mindig a barátjával van...lehet már ő is észrevette...mindig mosolygok,ha kérdezek valamit akkor többes számban kérdezem,de többnyire Pl.:"Tibire" nézek:):)
Kapcsolódó kérdések: