Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan reagálnál, ha a párod ezt csinálná?
Még nincs gyűrű a kezeden, de már sárkányosodsz.
Ha néha ilyen van, kérdezd inkább meg, hogy este azért átjön-e, és ne csinálj belőle nagy ügyet.
Azzal nem segítesz a kapcsolatotoknak, ha bevágod a durcát, mert nem elég szoros a póráz.
A kérdést meg a válaszokat olvasva egyből az jutott eszembe: temperamentum típusok :) Nem ismerlek benneteket, így nem szeretnék kategorizálni, de valószínűleg az van, hogy te melankolikus (ne akadj fent a szón magán, ez csak terminus) természet vagy, ő meg szangvinikus. Minden típusnak vannak jó és kevésbé előnyös jellemvonásai, így a melankolikusok általában jól be tudják osztani az idejüket, rendszerezettek, felelősségteljesek. A szangvinikusoknál viszont ezek a tulajdonságok pontosan a "gyengeségek"-listán találhatóak. Saját tapasztalatból tudom, milyen nehéz egy szangvinikusnak rendszerezni önmagát. A melankolikusoknak viszont nehezükre esik ezt elviselni.
Nem tudom, segítettem-e vmit, az is lehet, hogy teljesen mellékvágány ez a válasz is. Az sem kizárt, hogy ezt már mind tudtad eddig is (ami eléggé valószínű:). Szóval... remélem, sikerül majd megbeszélni a dolgokat, és elbeszélgetni esetleg arról is, kinek mi esik nehezére, illetve mi az, ami zavarja (bár gondolom, a beszélgetéssel sem feltétlenül van gondotok).
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!