Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak tartozása van év eleje óta, és ezt attól tudom meg, aki kölcsön adott neki. Te hogy reagálnál?
Szerintem ne reagáld túl. Mégcsak három hónapja vagytok együtt. Az első randira bankszámlakivonatokat és szerződéseket kellett volna vinnie, hogy kinek mennyivel tartozik és milyen részletekben fizeti vissza? Na ugye hogy nem. Eddig nem érezte megfelelőnek az alkalmat, hogy ezt megossza veled, nem is feltétlenül kell ilyenekbe beavatni valakit 3 hónap után!
Ha 3 éve lennétek együtt, közös kasszán, akkor probléma lenne igen, de most hagyd figyelmen kívül és szépen üljetek le megbeszélni, hogy hány embernek is tartozik és miért. Kérd meg, hogy ebben se hallgasson el veled szemben semmit, hiszen ezért vagytok egy pár!
az én exemnek 4 hitel tartozása van, abból egy az autóé, amit már elvett tőle bank mert nem fizettett 3 havi részletet be (erre ő ha nincs auto nem fizeti a fenálló tartozást- azóta már vagy négymilla lehet.... a másik hitel azért van, hogy mikr albérletbe költözött a legmmodernebb mikor mosogép stb vegye meg (amik ma már elavultak és ujjonan se érnének többet mint használtan) a harmadik hitelt az anyjának vette fel, és ugy volt hogy fizeti a törlesztőt (csak cseszik rá) a negyedik meg már nem is tudom miért volt.... jah és mindemellett most vett magának egy drága motort mert az kell...
szerinted? :D még mindig jobb ha egy baráttól kér kölcsön albira, és törleszti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!