Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat eleje? A kérdésed túl rövid, magyarázatod.
Figyelt kérdés
Egy 2 hónapos kapcsolatban mi a normális? Úgy értem, kb. mennyi találkozás, mennyi kommunikáció, mekkora ragaszkodás,ha még nem nagy a ragaszkodás idővel erősödhet?
Tudom, hogy ez sok mindentől függ de úgy általában. Baj az ha ennyi idő után még nem olyan komoly a dolog?
Légyszíves írjatok kort és nemet is.
Köszönöm.
2011. jún. 7. 18:18
1/11 anonim válasza:
Te is,hogy megfelelő választ kapjál!!!
2/11 A kérdező kommentje:
19 évesek vagyunk.
2011. jún. 7. 18:23
3/11 anonim válasza:
Eddig mennyit találkoztatok? Mert ha keveset, akkor még össze kell szoknotok. Még nem ismertétek meg eléggé egymást, hogy nagyon ragaszkodjatok egymáshoz. De mindenkinél más, van aki túl féltékeny, van akinek a szabadsága számít. De az tuti, hogy senki sem szereti, úgy érezni magát, mintha össze lenne láncolva a párjával.
4/11 A kérdező kommentje:
Az első hónapban heti 2 vagy 3 alkalom volt, most ez megsokasodott szinte 5 de olyan is van hogy 6 alkalom egy héten. Nem tudom miért de úgy érzem mintha kezdenénk megunni egymást, már nem tudunk olyan úgy beszélni, mint régen, nem tudom ez a sok találkozónak tudható-e be vagy csak egyszerűen rossz passzba van (vagy vagyok..) esetleg szimplán nem illünk össze...
2011. jún. 7. 18:30
5/11 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg, hogy kevesebbet találkoztok, mert egymásra is lehet ám unni. Viszont azt írtad, hogy nem ragaszkodsz hozzá. Ha ez így van, akkor lehetséges, hogy nem ő az akire vágysz, mert ha majdnem mindennap találkoztok, akkor már megismerhetted annyira, hogy eldönts, hogy őt akarod-e.
6/11 anonim válasza:
Én fél éve vagyok együtt a párommal, és csak hétvégén tudunk találkozni (suli miatt). Jól megvagyunk együtt, de néha kell az az érzés, hogy hiányoljuk egymást. Hogy ne unjunk egymásra, és így amikor találkozunk nagyobb az öröm.:) Persze ha nem lenne a suli, akkor többet találkoznánk. Viszont még mindig csak azt tudom ajánlani,hogy tartsatok több szünetet. Remélem segítettem.
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy mind a ketten jól elvagyunk a saját világunkban, és hogy én jobban kezdek ragaszkodni hozzá, nem tudom túlreagálom-e az egészet, de ezek a szótlan percek szokatlanok és furcsák nem sok jót sugallnak..nem?
2011. jún. 7. 18:45
8/11 anonim válasza:
Szerintem, ha már jobban ragaszkodtok egymáshoz, akkor ez a probléma is megoldódik. Én eléggé csöndes, zárkózott vagyok. De egyszer csak, mintha kicseréltek volna megnyíltam. Még az elején vagytok szerintem. De ha úgy érzed, hogy nagyon zavaró, akkor szerintem nem ő az igazi. De neked kell érezned. Ha már tényleg nem tudsz nélküle élni, és amikor nincs veled, már fáj... akkor ő az.
9/11 A kérdező kommentje:
De szerintetek ezek még nem nagy problémák?
Hát úgy érzem, hogy kezdem megszeretni, de félek kimutatni, mert akkor lehet odalenne részéről a motiváció...ez az első kapcsolatom és sajnos nem értek semmit... :-s
2011. jún. 7. 18:59
10/11 anonim válasza:
Nem nagy probléma, meg fog oldódni, nekem is első kapcsolatom, amiről írtam kicsivel feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!