Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 1éve van baratom, az eleje a kapcsolatnak nagyon jo volt, de aztan elöjöttek a rossz tulajdonságai
Ha jól értem amikor ő turná át a mobilod meg a faszbukod az idegesít,de ha te nem túrhatod át az övét akkor az már fáj neked.
Hát ja.Jó lenne nem a neten élni az életet és akkor talán nem lennének ilyen gondok.
A heJesírásod pocsék, de tessék a válasz:
Ostoba, valamit kompenzáló gyökérrel jársz, aki megütött, és innen nincs visszaút. Hagyd ott a fenébe.
Pedig az ilyet jobb otthagyni. Akárhogy is fáj mert szereted, akkor is jobb lesz neked nélküle. Élvezi ha szenvedni lát(jobban nem tudom leírni), vagy tudja, hogy fájdalmat okoz ezekkel a dolgokkal mert ő csak elmondása szerint visszaakarja adni amit te csináltál vele(még ha ez nem is így volt). Megmondom őszintén, hogy ha engem megütne egy pasi, az repülne mint a sicc..(mivel apukám bántotta anyukámat és hát ezen "nőttem fel" ezért nekem az nagyon nagyon fontos, hogy egy ujját se emelje úgy felém)
az meg hogy megnézi miket írsz másoknak...na az ilyet nagyon nem bírom..a hátad mögött csinálta?(bocsi hiába olvasgatom, amit írtál nem jövök rá, hogy tudtad-e vagy pedig nem..biztos fáradt vagyok már:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!