Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan reagálnál, ha a párod ezt csinálná?
Ha azt írtad volna, hogy 17 évesek vagytok, akkor megértem. De így? Tiszta gyerekes viselkedés a részedről is, és az ő részéről is, már ne haragudj. Felnőtt emberek vagytok, bármikor közbejöhet valami mindkettőtöknek. Nem értem, hogy miért kell óramű pontossággal élni egy életet?
Én sem szeretek késni sehonnan, meg utálom, ha folyton lemondják a talikat. De ha ez csak 1x fordul elő, akkor igazán nem csinálnék belőle patáliát. Gyerekes hiszinek hat, de nagyon.
Ha annyira zavar, akkor máskor csináld te is meg vele ezt, bár úgy gondolom, hogy 31 éves ember ebből nem fog nagy problémát csinálni.
De ha ahhoz van kedve, akkor inkább napiszart nézegessen a barátjával és utána legyen kedves/rendes/normális veled, mint veled van és mindketten duzzogtok. Annak szvsz semmi értelme.
Nyilván nem szép dolog ilyen miatt lemondani, egy megbeszélt talit vagy akármit.
No hát ha 2 éve együtt vagytok, és ez eddig a legnagyobb problémád vele, akkor meg aztán tényleg nincs okod panaszra.
Én még mindig azt vallom, hogy nem kell óramű pontossággal élni. Nekem is volt már olyan esetem, hogy nem volt kedvem a páromhoz. Megbeszéltünk valamit, de inkább lemondtam, mert mondjuk a barátnőm akkor ért rá, és nem találkoztam vele fél éve. De nem is kell erre olyan nagy magyarázat. Ha inkább oda menne, hát menjen. Én nem fogok kiakadni, amíg nem csinál ebből rendszert.
És de. Pont a 17 évesek szoktak az ilyeneken kiakadni. :)
Én pont olyan ember vagyok, mint te, és szerintem állj ki magadért, ne hagyd magad. Halaszthatatlan dolog ritkán jön közbe. Általában igaz, hogy az jön közbe, amit hagysz hogy közbejöjjön. A kevés kivétel pl. temetés, behívat a főnököd, stb. De az esetek többségében a "közbejövő" dolgok egyáltalán nem halaszthatatlanok. Nekem tetszik a gondolkodásod és szó nincs arról, hogy óramű pontossággal élnéd az életed. Egyszerűen te szereted, ha számíthatsz másokra és más számíthat rád (mellesleg ezt megbízhatóságnak is nevezhetjük).
Az emberek többsége nem ilyen, de ezzel nem érdemes törődni, tovább kell lépni egy megfelelő emberhez. Volt olyan barátnőm, aki nem volt hajlandó este megmondani, ráér-e másnap és ha azt mondta, hogy rá, akkor tök lazán lemondta pár órával a találkozás előtt, merthogy neki közben máshoz támadt kedve.
Ha akarsz, írj privátot, de természetesen nem azért, hogy ismerkedjünk. Mindenesetre én is kiakadnék a helyedben; ami meg volt beszélve, az az első, a barátja várja meg, az nem egy halaszthatatlan ügy. A többi válaszoló nem így gondolja, de gondolom zsák a foltját megleli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!