Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit teszel, ha úgy érzed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel, ha úgy érzed, hogy bele fogsz szeretni abba, akivel ismerkedsz, de rajta nem látod, hogy lennének érzelmei?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Kitartok. Aztán majd kiderül, bár az ilyen már nehéz eset. Ezer oka lehet, hogy nem érdeklődik az elején irántad, néhány megoldható ezek közül. A legtöbb nem.
2012. szept. 11. 12:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Meddig tartasz ki?
2012. szept. 11. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát, amíg látom értelmét, amíg ki nem derül, hogy mi a probléma, vagy amíg bírok. Egy másik pasi, valami nagy probléma az életében, csalódások, vagy egyszerűen nem vagyok az esete - nem mindegy. Ezekre azért elég hamar fény derül, szeretek beszélgetni, aztán van, akinek csak idő kell és türelem.
2012. szept. 11. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
de ha a csalódások miatt ilyen, akkor tényleg csak türelem kérdése az egész és van rá esély, hogy neked adja a szívét :)
2012. szept. 11. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem nyílik meg könnyedén. Én is ilyen vagyok. Van a felszín, alá kevés ember lát be.
2012. szept. 11. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretek bele. :) De ha érzelmeket látok rajta, akkor sem.
2012. szept. 11. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek pont az kell a megnyíláshoz, az érzelmek áradásához, hogy lássa a partnerén az érzelmeket. Engedd áradni és mutasd is ki...

És akkor kiderül, hogy mit tudtok egymásból kihozni! De semmiképpen ne várd el!

2012. szept. 11. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem mer kezdeményezni valami miatt.

Lehet, hogy a kinézeted, de ezernyi oka lehet, hogy nem adja a tuttodra.

Próbáld meg a tudtára adni, és meglátod menni fog az...

2012. szept. 11. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Én igyekeztem nem bele szeretni, másra is koncentrálni, de aztán rá kellett jönnöm egy idő utána, hogy mégis sikerült. No persze rajta nyoma sem volt ilyesminek. Úgyhogy plátói maradt a dolog.
2012. szept. 11. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Tisztázom vele, hogy lehetne-e több, vagy sem. És, ha nem, akkor megszakítom a kapcsolatot az illetővel. Elég szerelmi csalódáson estem át már ahhoz, hogy mégegyet ne akarjak. Jobb az ilyet megelőzni.
2012. szept. 11. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!