Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom soha nem fog úgy szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom soha nem fog úgy szeretni, ahogy az exét szerette!?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt. (Ő 31/F, Én 26/N)

Mielőtt összejöttünk berendezkedett a szingli életvitelre, számtalan egy éjszakás kalandja volt és nem akart kapcsolatot. Azt mondta, jöttem és felforgattam az egész életét. Tudtommal hűséges hozzám, elmondása szerint szeret. De ugyanakkora azt is érzem, hogy nem azzal az őrült hévvel és vággyal, nem úgy, hogy élni nem tudna nélkülem.

Ezt már számtalanszor próbáltam vele megbeszélni. Én sem tudom maximálisan kiadni magam, mert úgy érzem nem éri meg. Nagyon tudnám szeretni, de nem hagyja.

Azt mondta ő már volt szerelmes, azt hitte ő a "nagy Ő" tökéletes volt minden, rózsaszín köd azt hitte soha nem ér véget és mégis kiszeretett belőle és fél évig húzta mire kimondta a szakítást. Azt mondja ő már nem hisz a szerelembe és szerinte egy 31 éves férfi már nem úgy szeret. Majd ennyi idősen én is máshogy látom a dolgokat.

De számomra ez mégis olyan, mintha megalkudnék. Éldegélek egy kapcsolatban, ahol minimális érzések vannak..legalábbis a részéről.

Néha nem tudom eldönteni, hogy szeret-e egyáltalán. Nem pedig csak azért van velem, mert tudja, hogy jól járt velem. Házias vagyok, szeretem, éreztetem is vele, mások által szépnek mondott, törődő vagyok és maximálisan megbízható soha nem csalnám meg és ezt ő is tudja.

Ő ezt erősen cáfolja.

Egyszer megkérdeztem tőle, hogy egyáltalán megérintené-e ha elhagynám a válasz ez volt: "túlélném, ahogy eddig is túléltem mindent."

Amikor kiborulok, hogy nem tudom ezt így folytatni érzelmekre van szükségem érezni akarom hogy a páromnak én vagyok a legfontosabb, akkor azt látom rajta hogy megijed, hogy elveszíthet és egy ideig figyelmes velem.

Egyszer ezt érzem, egyszer azt. 1 év után sem tudom azt mondani, hogy kiismertem a párom. Néha kifejezetten bunkó velem és még élvezi is, majd hízeleg és kiengesztel. Néha elviselhetetlen, néha imádni való. Önző és saját maga az első minden körülmények között.

Szerintetek naiv vagyok, hogy mindent elsöprő szerelemre vágyom? Párom szerint 30feletti férfiak között nincs olyan, aki olyan szerelmes tudna lenni, mint egy kamasz fiú. (Vagy lehet hogy olyan hamar, ahogy szerelembe esett el is múlik)

Nem lehet hogy csak én nem váltom ki belőle azokat az érzéseket, amiket kellene?

Mit gondoltok? Adjatok tanácsot!

2012. szept. 3. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen, és szerintem van benne valami, be kell látni, nem kamaszok már. Ő egyébként 33 éves, én 22, én még képes lennék kamaszosan szerelmes lenni, ő már nem.

Lassan 3 éve vagyunk együtt, az elején sok vitánk volt ebből, egyszerűen úgy éreztem, hogy nem szeret, vagy legalábbis nem éreztem, hogy szeretne. De tudom, hogy szeret, és teljesen érthető az érvelése a korkülönbséggel kapcsolatban, kompromisszumokat kell hozni egy ilyen kapcsolatért, nekem érettebben kell gondolkodnom, neki meg fiatalosabban. Én elfogadtam már ezt a dolgot, tudom, hogy szeret, és nagyon boldog vagyok mellette.

2012. szept. 3. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:

"Párom soha nem fog úgy szeretni, ahogy az exét szerette!"

Akkor mit keresel még mellette? Hisz ahogy írod megalkuvásban élsz. Az élet meg rövid.

Mondjuk te se szeretheted őt annyira: "Egyszer megkérdeztem tőle, hogy egyáltalán megérintené-e ha elhagynám a válasz ez volt: "túlélném, ahogy eddig is túléltem mindent." " És neked ez rosszul esik. Na ezért nem szereted őt csak a helyzetet szereted hogy van valakid.

Én azt mondom semmi keresnivalótok együtt ha egyszer nem szeretitek egymást, csak támaszkodtok egymásra. Így ne várjatok boldog életet.

2012. szept. 3. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki nem tudna nélküled élni, az veled sem tudna. Ha az exét valóban szerette volna még mindig vele volna. Ez a fajta érzelem tartósabb, mint az a lángolás amit te hiányolsz. Erre rá lehet építeni az életedet, az pedig ellobban hamarabb, mint gondolnád. Legjobbakat nektek!
2012. szept. 3. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

"Párom szerint 30feletti férfiak között nincs olyan, aki olyan szerelmes tudna lenni, mint egy kamasz fiú."

Kivételt képeznek azok a családapák, akik a sárkányt és a kölyköket otthagyva rohannak szerelmesen a fiatal, csodás, jó illatú, bájos, kedves, gondtalan 20-onéves lányok szoknyája alá. Sajnos ezt sem felejthetjük el.

Egyébként az első három válaszban nagyjából vázolták is a helyzetet. Ha nincs az a lángoló szerelem, de minden más megvan (tisztelet, vágy, humor, közös jövőkép, etc) akkor talán nem akkora probléma a nagy, butító szerelem hiánya.

2012. szept. 3. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ő ilyen, te meg döntsd el hogy neked ez így megfelel-e. Ahogy én látom nem. Nem lesz egy örök kapcsolat az biztos, mert nagyon nem passzoltok.

Az én párom is 30hoz közeli de pont úgy szeret mint egy kamasz fiú, figyel rám, odaadó, szeretget, érzem hogy mindent megtenne értem, ki is mondja amit érez, sose éreztem magam szomorúnak miatta/mellette, sose bántana meg semmivel, mindig csak jót kapok tőle. Már 2 éve. Én innen tudok hogy nekem ő az igazi, olyan pasival mint a tiéd én állandó depresszióban lennék. Nekem arra nincs szükségem. Szerintem neked sem, bár ezt döntsd el magad. A leírtak alapján neked több kell annál amit ő adni tud.

2012. szept. 3. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:

26 évesen szerintem nem kell elásnod magad egy ilyen kapcsolatban. Szerelem tűz nélkül... hát nekem nem kellene.

Te magad mondod ki, hogy bunkó, elviselhetetlen és önző. Én a helyedben lépnék.

2012. szept. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!