Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elég sokat küzdök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elég sokat küzdök egy lányért aki azt mondja nem vagyok az eset és csak legyünk barátok (amik eddig is voltunk elég jók ráadásul) az előbb utóbb belém fog szeretni?

Figyelt kérdés
van egy lány úgy érzem mindennél jobban szeretem ha elég sokáig küzdök érte látja hogy mindent megteszek érte belém fog szeretni ?
2012. aug. 29. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
idővel sztem igen... fiú és lány barátság sokáig nem létezik
2012. aug. 29. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos. Két lehetőség van.

-Belédszeret

-Vége a barátságnak

2012. aug. 29. 21:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Most hagyd ott, felejtsd el, ne legyél hülye... fiú és lány barátság nem létezik amint a z első válaszoló írta... hát ez már nem csak barátság. Csak a lány nem vesz épp róla tudomást.
2012. aug. 29. 21:36
 4/12 A kérdező kommentje:
mikor először mondtam neki hogy szeretem azt mondta hogy akkor lecsökkenti a beszélgetéseiteken találkozásainkat.. de nem tette mikor kérdeztem e felől azt mondta nem bírta ki hogy ne ossza meg velem gondolatait napi eseményeit stb.
2012. aug. 29. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez az én példám:

Van egy srác, aki nagyon küzdött értem, de megmondtam neki nem 1x, hogy én semmi többet nem akarok tőle. Egy ideig megértette és csak barátok voltunk, majd megint elkezdett küzdeni de ezzel csak azt éri el mostanában, hogy még csak beszélni sincs kedvem vele és már nem is vagyunk olyan jóban..

2012. aug. 29. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:

nem bírta ki hogy ne ossza meg velem gondolatait napi eseményeit - vagyis lelki szemetesládának használ.

Ha ez neked jó, akkor hajrá, de a lelki szemetesládájukba a nők nem szoktak beleszeretni. Vagy lépj ki ebből a szerepből, légy férfi, és akkor TALÁN van esélye, hogy belédszeret.

2012. aug. 29. 21:42
 7/12 A kérdező kommentje:
és mégis hogy legyek férfi ?
2012. aug. 29. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha értem olyan küzd továbbra is, akinek már megmondtam egyszer, hogy csak barátok lehetünk, nem kecsegtetem sok jóval utána sem. Eddig egyikbe sem szerettem bele azok közül akik nagyon hajtottak rám és nem vonzottak külsőleg. Akárhogy is van, kell a fizikai vonzalom is. Nem elég a jófejség, mert hacsak pusztán annak tartom, akkor nem tekintem potenciális partnernek.

Küzdeni lehet persze és nem mindenki így van, ahogyan én.

Ha látsz reményt, küzdj! Akkor legalább még egyszer megpróbáltad a biztonság kedvéért, ha nem is jön össze később sem.

De ki tudja, lehet meglátja benned a férfit és nem csak barátként fog rád tekinteni!

2012. aug. 29. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:

1. A férfiak nem barátkoznak nőkkel/lányokkal.

2. A férfiak nem küzdenek nőkért/lányokért.

3. A nők/lányok azokat a férfiakat/fiúkat rakják barát zónába, akikkel nem akarnak szexelni.

2012. aug. 29. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Megjósolom mi lesz: barátok lesztek (újra). Szépen lassan kezded elfelejteni az iránta érzett szerelmet és elkezdesz érdeklődni más lányok iránt. Amikor ezt a ő észreveszi, egyből beléd szeret.

Ilyenek a lányok, ha a lábuk előtt heversz, akkor nem érdekled őket, ha le sem szarod a fejüket, akkor te vagy az ISTEN!

2012. aug. 29. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!