Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elég sokat küzdök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elég sokat küzdök egy lányért aki azt mondja nem vagyok az eset és csak legyünk barátok (amik eddig is voltunk elég jók ráadásul) az előbb utóbb belém fog szeretni?

Figyelt kérdés
van egy lány úgy érzem mindennél jobban szeretem ha elég sokáig küzdök érte látja hogy mindent megteszek érte belém fog szeretni ?
2012. aug. 29. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

10-es válaszoló nem mindig van igazad. Feljebb írtam arról a srácról és arról, hogy egy ideig nem próbálkozott. Akkor azért nem próbálkozott mert volt/voltak barátnői és én akkor sem ugrottam a karjaiba. Örültem, hogy végre talált magának barátnőt és nem értem sóvárgott. Szóval nem mindig van úgy, ahogy leírtad. De persze amikor nekem volt barátom(akkor neki nem volt már barátnője) akkor is keményen hajtott rám, pedig a volt barátom és ő jó haverok voltak.

2012. aug. 30. 00:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Bármit is teszel ne törődj bele a mostani sorsodba mert évekig szarul leszel

Ne hagyd hogy elfelejtse te nem barátként tekintesz rá

Ez persze nem garancia a sikerre de vagy célba érsz vagy mint ahogy az előbb írta egy lány eltávolodtok egymástól

Az első kimenetel nem kell megmagyarázni miért jó :)

viszont ha tényleg nem kellesz neki és nem is tudod erről meggyőzni akkor sokkal jobb lesz neked ha nem talakoztok olyan sűrűn.. sőtt az lenne a legjobb ha soha többé

ez elég negatívan hangozhat de még mindig sokkal jobb mintha évekig napi kapcsolatban lennétek és te végig epekednél

ha olyan jóba vagytok kérdezd meg miért van ellenére a dolog valami vonzalom mégis lehet köztetek

én például nem szívesen barátkoznék olyan személlyel aki alapvetően taszít vagy irritál

drukkolok :P

2012. aug. 30. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!