Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen eset után h viselkedjek vele?
van egy srác, aki tetszik nekem, azt gondolom én sem vagyok közömbös számára. Egyik este msneztünk, mikor egy legénybúcsúból tért haza, és nem volt teljesen beszámítható, összevissza írogatott néha. Másnap bocsánatot kért, amiért ilyenekkel traktált, eléggé szégyellte magát. Azóta nem találkoztunk, a napokban fogunk és nem tudom h viselkedjek. Felhozzam az esetet, vagy sem? Ő nem az az ivós típus, és főleg nem, aki büszke rá h ha többet iszik a kelleténél. H mutassam neki, h nem nézem hülyének, meg nem nézem le, és ne érezze magát kínosan, el van felejtve pont?
Azon merengek, h milyen fejet vágjak, kacsintsak, vagy küldjek neki egy pajkos mosolyt, vagy csak köszönjek neki, mintha mi sem történt volna?
légyszi ne gúnyolódjatok, csak a kérdésre válaszoljatok köszii
Attól függ, hogy mit írt össze-vissza.
Ha semmi extrát, az teljesen elfogadható, szerintem ne hozd fel.
szerintem meg, ha ennyire szégyenli magát, akkor éppen hogy fel kellene hozni, mert később is zavarban lenne emiatt
én a helyedben elpoénkodnám négyszemközt azt a dolgot, amit írogatott, akármi is, ezzel jelezném, h semmi gáz, vele ezt is meg lehet beszélni, de finoman a poénokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!