Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem fog úgy szeretni, ahogyan az első barátnőjét?
ez a szerelem barátságnak indult, 2 évig voltunk nagyon jóban, de közben neki már volt egy nagy szerelme, akibe 4-5 évig volt szerelmes..egészen idáig.
most pár hónapja bevallotta, hogy szeret, hogy szerelmes, nekem ez az első komoly kapcsolatom,
de attól félek, hogy én sokkal jobban szeretem, mint ő engem..sőt a legjobban attól félek, hogy soha nem fog úgy szeretni, ahogy az első barátnőjét..
tudom mennyire szerette, főleg, hogy nekem mesélte el, velem beszélte meg..akkor persze nem, most már nagyon fáj...
beszéltem neki is erről, valahogyan próbáltam célozgatni, de azt mondta ne is gondoljak ilyenekre..könyörgöm fél éve még szerette..azért még is csak aggaszt, mégis megbízok benne, de mostanában egyre többször támadnak kételyeim ez ügyben, de tudom, hogy engem is szeret.
voltatok már hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!