Hogyan viselkedjek? Nos, ma a fiam bemutatja az első barátnőjét,18 éves, a lány is annyi.
Mosolyogj, legyél természetes, akkor is ha nem tetszik a lány.
Hidd el, ők is izgulnak, és próbálj meg nem mindjárt ítélkezni, pl. h kihívóan öltözködik, vagy túlsminkelt, lehet, h nem is olyan, csak jó benyomást akar tenni, és túllép a célon, érettnek akar látszani, ezért visel felnőttesebb ruhát.
És ha a fiad utána kérdez a lányról, próbálj pozitívumokat kiemelni, h máskor is legyen bizalma hozzád.
Mióta vannak együtt?
Szerintem ők jobbban izgulnak mint te, főleg a lány.
Légy vele kedves ennyi az egész.
Én még emlékszem, mikor az első barátom bemutatott a szüleinek, az anyja végig kritizált, a hajamat, a ruhámat, mindent...
Próbálj meg kedvesen, nyitottan viselkedni a lánnyal, de ne légy mézesmázos! Fogadd el a fiad választását akkor is, ha a lány nem szimpatikus számodra! A lényeg, hogy ők ketten jól megértsék egymást, nem az, hogy neked megfeleljen a kislány.
Nem muszáj felajánlani a tegezést, ezt már te döntöd el, hogy meddig mész el az elején
Azért igyekezz feleleveníteni magadban azt a 21 évvel ezelőtti állapotot, gondolkodást, szagokat, kérdéseket, stb., mert - ha hiszed, ha nem - az egyáltalán nem volt más. Mint ahogyan azt kommunikálod.
HajDoktor
Hát én magamból indulk ki, 22 vagyok, eddig nem volt gond a fiúim anyukáival, mert mind angyaliak voltak.
Az előzőekhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy szeretem, ha nem áll senki vigyázba, és a család élete úgy megy, mintha én ott sem lennék, azaz nem kezelnek vendégként, én azt is szeretem, ha megkérnek apróságokra, hogy segítsek ebben-abban, de lehet, hogy más lány ezt pattogtatásnak veszi...
Szerintem felajánlhatod azt,hogy tegezzen mert nem attól függ a tisztelet.Attól mert tegez,még tisztelhet.
És viselkedj természetesen mint a hétköznapokon akár meg is kínálhatod őket sütivel vagy valamivel. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!