Hogyan viselkedjek? Nos, ma a fiam bemutatja az első barátnőjét,18 éves, a lány is annyi.
Na, megvolt már?
Hogy sikerült?
Szerintem biztos jól, már a kérdésedet is aranyosan fogalmaztad meg:)
Én eddig csak a jelenlegi párom szüleinek lettem bemutatva, olyan feszültség volt, hogy vágni lehetett a levegőt...nem miattam, hanem a helyzet miatt...egyszerűen megakartak felelni nekem, annyira, hogy már éreztem megfulladok...gyakorlatilag nagy hallgatások voltak...csendek...illedelmeskedés...
Ma már nevetek ezen, hiszen több mint 3 éve együtt vagyok ezzel a sráccal, a szülei még most is nagyon illedelmesek és néha feszültek ha ott vagyok, de ezt annak tudom be, hogy kicsit "régimódiak". Ne értsetek félre nem rossz értelemben a párom szüleit nagyon szeretem...
Na bocsi, hogy leírtam, csak eszembe jutott. Legközelebb is légy természetes és engedd a kislányt, hogy besegítsen néha néha...pl egy pohár vizet ne tálcán adj neki (én még most is úgy kapom) mert attól feszült lesz...
Minden jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!