Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves srác vagyok, nem a legszebb, de nagynehezen összeszedtem életem első barátnőjét. Még soha se csókolóztam és nemtudom h, hogy kezdjek neki?
huh, nagyrészt ösztönösen megy ... kb négy hónapja én is emiatt paráztam de így utólag rájöttem hogy semmi okom sem volt rá... szerintem párom rá sem jött hogy nekem ő adta az első csókot (és azóta még sok mást)
a lényegre térve hajolj nagyon nagyon közel és próbáld megpuszilni a száját... igazából kicsit az ajkaid közé kell venni az ő ajkát... utána meg az ösztön visz téged tovább..
elsőre lehet hogy kicsit puha és nedves lesz.. de megszokod és remélem sokat gyakorolod majd :D
Az előttem szóló nagyon jól leírta, ám sztem menni fog az neked..én a koripályán smároltam először..és korizni is akkor koriztam először..:D Én nem tudtam igazán figyelni..csak 3dolog járt a fejembe: 1.jujj de jooo 2.+ne harapjam 3.el ne essek XD
Hidd el jó lesz:)
De majd tényleg írd le h.milye volt:)
Sok bátorságot, és joooo csókolózást:)
Én az ucsó kommentező vok:
Nah majd akkro h.nap meséld el..:)
És sok sikert még egyszer:)
Ismét az ucsó kommentező:)
Örülök h. sikerült, és h. jó volt:)
További jó csókolózást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!