Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne lelkiismeret furdalásod ha úgy lépnél félre hogy a barátod igazából nem is törődik veled?
Igen, de eleve ilyen nincs, ha valakinek egy picike önkontrollja van, akkor nem történnek spontán ILYEN dolgok.
Ha valakivel együtt vagy, akkor ha csak kicsit is tisztességes ember vagy, nem lépsz félre, hanem vagy nem történik semmi azzal, aki régen tetszik, vagy pedig ELÖSZÖR szakitok a barátommal és utána jöhetnek ilyen spontán ötletek.
Ha nem törődik velem, én először is szakítok, mert mi értelme van egy törődés nélküli kapcsolatban élni?! Hiszen pont az a lényege, hogy törődünk a másikkal.
De ha már megtettem, akkor elmondanám neki hogy ez a kapcsolat nem működik, nem érzem a törődést, a szeretetet és szakítanék. (Ha a lelki megnyugvásban segítene, még azt is elmondanám hogy félreléptem, de ez nem feltétlen szükséges, ha egyből az eset után szakítasz vele, és nem élsz tovább a hazug/törődés nélküli kapcsolatban.
Akkor lenne lelkiismeret furdalásom ha NEM SZAKÍTANÉK VELE a megcsalás után és úgy tennék, mintha minden "jaj de jó" lenne.
Lenne. Azaz van is. Nem olyan nagy, de van. Megtörtént egy exemmel. Ezzel együtt kell élni, ha nem akarsz szakítani.
Viszont ha nem szakítasz, akkor soha, de soha ne mondd el neki, h megcsaltad. Még bosszúból se, méregből se. De ha fiatal vagy, és nincs semmi más, ami a mostani párod mellett tart (pénz, gyerekek, közös vagyon, vallalkozás stb.) akkor a legjobb szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!