Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne lelkiismeret furdalásod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne lelkiismeret furdalásod ha úgy lépnél félre hogy a barátod igazából nem is törődik veled?

Figyelt kérdés
ha úgy lépnél félre egyszer valakivel aki már rég tetszett és a barátoddal egyre távolabb kerültök egymástól. nem tervezett dolog csak spontán történtek így a dolgok. lenne lelkiismeret furdalásod?
2012. szept. 10. 07:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen lenne. Én ilyen bűnbánó fajta vagyok, mindenért bűntudatot érzek. Kellemetlen. De tényleg nem törődik veled a barátod és megtörtént a dolog,vagy ez egy feltevés?
2012. szept. 10. 07:44
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Igen, de eleve ilyen nincs, ha valakinek egy picike önkontrollja van, akkor nem történnek spontán ILYEN dolgok.

Ha valakivel együtt vagy, akkor ha csak kicsit is tisztességes ember vagy, nem lépsz félre, hanem vagy nem történik semmi azzal, aki régen tetszik, vagy pedig ELÖSZÖR szakitok a barátommal és utána jöhetnek ilyen spontán ötletek.

2012. szept. 10. 07:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem törődik velem, én először is szakítok, mert mi értelme van egy törődés nélküli kapcsolatban élni?! Hiszen pont az a lényege, hogy törődünk a másikkal.

De ha már megtettem, akkor elmondanám neki hogy ez a kapcsolat nem működik, nem érzem a törődést, a szeretetet és szakítanék. (Ha a lelki megnyugvásban segítene, még azt is elmondanám hogy félreléptem, de ez nem feltétlen szükséges, ha egyből az eset után szakítasz vele, és nem élsz tovább a hazug/törődés nélküli kapcsolatban.

Akkor lenne lelkiismeret furdalásom ha NEM SZAKÍTANÉK VELE a megcsalás után és úgy tennék, mintha minden "jaj de jó" lenne.

2012. szept. 10. 08:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyuszika, ilyenkor nem félrelépni kell, hanem szakítani. Aztán nyugodt szívvel azzal bújsz ágyba, akivel akarsz. 26N
2012. szept. 10. 08:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Semmi újat nem mondtál, az összes félrelépő ezzel magyarázza a bizonyítványát. A többit előttem már leírták.
2012. szept. 10. 08:37
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha olyan lenne a barátom,aki nem foglalkozik velem és még bánt is,akkor nem lenne lelkifurdalásom,sőt,örülnék neki,hogy így visszaszívathattam.
2012. szept. 10. 08:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Lenne. Azaz van is. Nem olyan nagy, de van. Megtörtént egy exemmel. Ezzel együtt kell élni, ha nem akarsz szakítani.

Viszont ha nem szakítasz, akkor soha, de soha ne mondd el neki, h megcsaltad. Még bosszúból se, méregből se. De ha fiatal vagy, és nincs semmi más, ami a mostani párod mellett tart (pénz, gyerekek, közös vagyon, vallalkozás stb.) akkor a legjobb szakítani.

2012. szept. 10. 08:51
 8/15 anonim ***** válasza:
lenne. Az olyannal meg aki nem törődik velem, szakítanék. Nem is értem hogy lehet valaki úgy együtt a másikkal, hogy más felé kacsintgat
2012. szept. 10. 08:59
 9/15 anonim ***** válasza:
AMi nem működik, annak véget kell vetni. Nem a megcsaláson van itt a kérdés, hanem hogy minek vergődsz egy döglött kapcsolatban? Ha nem törődik veled, akkor mi a bánatért vagy még vele? Ez itt az igazi kérdés. Lépj tovább, és nem számít semmi sem megcsalásnak!
2012. szept. 10. 09:48
 10/15 anonim ***** válasza:
ringyó kérdező
2012. szept. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!