Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy olyan nőket fogok ki akiknél a végén kiderűl hónapok múlva akár hogy még sem akar komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs senkim de elkelne már valaki az életemben,nem erőltetem a párkeresést és nem kapálodzom kézzel lábbal,ismerkedek természetesen és nem zárkózom el semmitől sem.A mai nők ennyire önállóak akarnak lenni hogy nem kell nekik férfi vagy egy társ?Mondhatom azt hogy jól szituált vagyok,igaz nem dúskálok a pénzben de adok magamra és igényes vagyok és a nők azért meglátják bennem a férfit.De egyszerűen nem találok olyan nőt akivel úgy mond eindúlathnánk egy közös cél vagy jövő írányában.Mindegyik csak húzza halogatja a dolgot,és sokszor volt az hogy hónapokig húzta az agyamat,ez 3-szor is megesett velem.2012. szept. 6. 15:52
21/25 anonim válasza:
#20: Azt írja, hogy nem ment ki hozzá, csak készült menni.
22/25 A kérdező kommentje:
ma 17:34
Jééézus istenem.Nem érted hogy nem jött ki?még itthon dugtam meg!!Akkor pont itthon voltam 3 hétig!És mentem vissza utánna,de mondom mivel megismerkedtem vele gondoltam majd hetente én jövök haza ő meg 2 hetente kijön hozzám vagy akár ha úgy alakúlt még melót is szereztem volna neki.Még itthon dugtam meg!!De kijönni meg nem tudom miért nem akart.
2012. szept. 6. 17:38
23/25 anonim válasza:
Ja. Elnézést én meg voltam győződve róla, hogy kiment és utána szakított meg vele minden kapcsolatot.
24/25 A kérdező kommentje:
Teljesen jól megvoltunk és úgy látszott hogy jól alakul a dolog és jól érzi magát velem.Egyszer csak nem válaszolt se a telefonomra és se az sms-re se semmir!!Ez mind egy nap leforgása alatt!!Előző nap még beszéltünk és minden oknak tűnt!!Rá 1 hétre törölt az imserősei közül.Na már érti kedves hölgyem?:D
2012. szept. 6. 17:41
25/25 A kérdező kommentje:
Azért sem értem mert úgy megdugtam hogy még meg is jegyezte hogy jót kettyintett ilyen régen!:D
Plusz alapban jól kijöttünk egymással.Szóval lehet jóból is megárt a sok:D
2012. szept. 6. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!