Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy olyan nőket fogok ki akiknél a végén kiderűl hónapok múlva akár hogy még sem akar komoly kapcsolatot?
ma 17:22
Ja értem én vagyok a hibás mert a bizalmamba fogadok valakit és utánna szó nélkül lelép??Én kérek elnézést...te egy idiota vagy ne haragudjál erre mást nem lehet mondani.
Egy komoly kérésem van:
Megdugtad mikor kint volt? Mert ha nem akkor ne csodálkozz ha ez a reakció. Nő. Ez akarok menni hozzád egyet jelent: azt akarom, hogy megdugj. Ha nem vetted a lapot az egy nőnek komoly sértés.
27/N
ma 17:26
Nem jött ki éppen ez az..rá 1 hétre jött volna amikor törölte magát.Ezért is nem értettem mert napi konntakt volt köztünk még akkor is ha nem találkoztunk.
Mi a sértés??Az hogy mondom hogy ok gyere és még mondtam is neki hogy rendben még a jegyet is kifízetem!!Hát ha ez sértés akkor megint csak én kérek elnézést...pfff vicc még én vagyok a hülye..:D:D
Amúgy igen terveztem ha kiértkezik akkor úgy megdugom hogy csak na!!És ezért mindent meg is tettem és meg is tettem volna hogy kijöjjön és egy jót dughassunk.
A kérdésemre nem válaszoltál. Megdugtad vagy sem?
Mert ha nem, akkor elég nagy balek vagy bocs.
Egy nő 3 dolog miatt megy egy pasiért külföldre
1.Szexért
2.pénzért
3.szexért és pénzért
Gondolod, hogy azért utazott ki hozzád külföldre, hogy csak beszélgessetek? Ha nem használtad ki ezt a remek alkalmat az neki egyértelmű jelzés, hogy
1. nem akarsz tőle semmit
2. balek vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!