Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy olyan nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy olyan nőket fogok ki akiknél a végén kiderűl hónapok múlva akár hogy még sem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs senkim de elkelne már valaki az életemben,nem erőltetem a párkeresést és nem kapálodzom kézzel lábbal,ismerkedek természetesen és nem zárkózom el semmitől sem.A mai nők ennyire önállóak akarnak lenni hogy nem kell nekik férfi vagy egy társ?Mondhatom azt hogy jól szituált vagyok,igaz nem dúskálok a pénzben de adok magamra és igényes vagyok és a nők azért meglátják bennem a férfit.De egyszerűen nem találok olyan nőt akivel úgy mond eindúlathnánk egy közös cél vagy jövő írányában.Mindegyik csak húzza halogatja a dolgot,és sokszor volt az hogy hónapokig húzta az agyamat,ez 3-szor is megesett velem.
2012. szept. 6. 15:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Írtam neki és egyik napról a másikra nem válaszolt,pedig annyira ki akart jönni és mondtam is hogy jó lenne és még a jegyét is kifízetem ha nem veszi sértésnek!Szombaton beszéltünk utoljára minden oknak tűnt,másnap már nem válaszolt és harmad nap sem.Utánna nem írtam neki mondom biztos dolga van,nem akarom hogy azt gondolja hogy zaklatni akarom vagy bármi.Rá 4 napra észre vettem hogy törölt az ismerősei közül,pedig ő állította válltig hogy ilyen jül régen érezte magát bárkivel is..
2012. szept. 6. 17:21
 12/25 anonim ***** válasza:
Jó, hát akkor mutogass másokra és csináld továbbra is így. Sok siker!
2012. szept. 6. 17:22
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűen arról van szó hogy éppen jó volt egy balek akiket be lehet etetni és egy kicsit fnyezi az egóját!Elég sokszor találkoztunk,jó párszor elvittem vacsorázni vagy csak beültünk valahova,láthatóan jól érezte magát velem és olyan dolgokat is elmondott hogy nem gondoltam hogy ennyi idő után elmond dolgokat magáról.Egyszerűen csak arra voltam jó hogy a sérült kis egóját helyre rakjam amit az előző pasija okozott neki,én meg jó volt arra hogy vissza hozam az önbizalmát..
2012. szept. 6. 17:24
 14/25 A kérdező kommentje:

ma 17:22

Ja értem én vagyok a hibás mert a bizalmamba fogadok valakit és utánna szó nélkül lelép??Én kérek elnézést...te egy idiota vagy ne haragudjál erre mást nem lehet mondani.

2012. szept. 6. 17:26
 15/25 anonim ***** válasza:

Egy komoly kérésem van:

Megdugtad mikor kint volt? Mert ha nem akkor ne csodálkozz ha ez a reakció. Nő. Ez akarok menni hozzád egyet jelent: azt akarom, hogy megdugj. Ha nem vetted a lapot az egy nőnek komoly sértés.

27/N

2012. szept. 6. 17:26
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem haragszom. De majd rájössz te is, hogy ez nem így működik. Szebb napot!
2012. szept. 6. 17:27
 17/25 A kérdező kommentje:

ma 17:26

Nem jött ki éppen ez az..rá 1 hétre jött volna amikor törölte magát.Ezért is nem értettem mert napi konntakt volt köztünk még akkor is ha nem találkoztunk.

2012. szept. 6. 17:29
 18/25 A kérdező kommentje:

Mi a sértés??Az hogy mondom hogy ok gyere és még mondtam is neki hogy rendben még a jegyet is kifízetem!!Hát ha ez sértés akkor megint csak én kérek elnézést...pfff vicc még én vagyok a hülye..:D:D

2012. szept. 6. 17:31
 19/25 A kérdező kommentje:

Amúgy igen terveztem ha kiértkezik akkor úgy megdugom hogy csak na!!És ezért mindent meg is tettem és meg is tettem volna hogy kijöjjön és egy jót dughassunk.

2012. szept. 6. 17:33
 20/25 anonim ***** válasza:

A kérdésemre nem válaszoltál. Megdugtad vagy sem?

Mert ha nem, akkor elég nagy balek vagy bocs.

Egy nő 3 dolog miatt megy egy pasiért külföldre

1.Szexért

2.pénzért

3.szexért és pénzért

Gondolod, hogy azért utazott ki hozzád külföldre, hogy csak beszélgessetek? Ha nem használtad ki ezt a remek alkalmat az neki egyértelmű jelzés, hogy

1. nem akarsz tőle semmit

2. balek vagy

2012. szept. 6. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!