Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy olyan nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy olyan nőket fogok ki akiknél a végén kiderűl hónapok múlva akár hogy még sem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs senkim de elkelne már valaki az életemben,nem erőltetem a párkeresést és nem kapálodzom kézzel lábbal,ismerkedek természetesen és nem zárkózom el semmitől sem.A mai nők ennyire önállóak akarnak lenni hogy nem kell nekik férfi vagy egy társ?Mondhatom azt hogy jól szituált vagyok,igaz nem dúskálok a pénzben de adok magamra és igényes vagyok és a nők azért meglátják bennem a férfit.De egyszerűen nem találok olyan nőt akivel úgy mond eindúlathnánk egy közös cél vagy jövő írányában.Mindegyik csak húzza halogatja a dolgot,és sokszor volt az hogy hónapokig húzta az agyamat,ez 3-szor is megesett velem.
2012. szept. 6. 15:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
nem vagy elég érdekes hosszútávon
2012. szept. 6. 15:53
 2/25 A kérdező kommentje:
Hónapokig húzta az időt meg az agyamat aztán még sem akart semmit,mondván neki most nme kell férfi.És valóban nem kell neki férfi mert a mai napig nincs neki,ezt 3 nő eljátszotta velem és tényleg egyiknek sincs senkije...tehát még az sem mondható hogy esetleg valaki másra hajtott vagy valami.
2012. szept. 6. 15:55
 3/25 A kérdező kommentje:

ma 15:53

Honnan tudod?Nem is ismersz...ráadásul 2 hónap alatt nehogy kiismerja valaki a másik miközben egy élet is kevés hozzá..

2012. szept. 6. 15:56
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

egy nő ,5 perc alatt simán eltudja dönteni,hogy kellesz e neki ,vagy sem,

és mindig a nő dönt,

2012. szept. 6. 16:09
 5/25 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy rosszul választasz, vagy csak nem volt szerencséd.

De tényleg nem ismerünk, ennyiből nem tudjuk megmondani mi a gond, amúgy itt tömegével sírnak a nők is, hogy nem találnak normális pasit, szóval lehet rossz helyen és időben voltál.

Most bocsátkozhatnék ilyen mindenféle sokatmondó pszichológiai elemzésbe, hogy tudat alatt még nem vagy felkészülve egy komoly kapcsolatra bla bla bla ezért nem szándékosan, de általában olyanokat választasz ahol nem kell elköteleződnöd, még ha a tudatod nem így gondolja akkor is bla bla bla de nincs értelme.

2012. szept. 6. 16:16
 6/25 anonim ***** válasza:
47%

"sokszor volt az hogy hónapokig húzta az agyamat,ez 3-szor is megesett velem."

Mi a közös ebben a 3 esetben, ebben a 3 nőben?

Te! A hiba benned van, keresd meg, változtass és fuss neki újra.

2012. szept. 6. 16:17
 7/25 anonim ***** válasza:
Huhh... Ekkora traumát okoztál 3 nőnek is, hogy azóta sincs férfi az életükben? :)
2012. szept. 6. 16:18
 8/25 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem 3 hanem csak kettő,mert az egyiktől én nem akartam úgy igazán semmit,szóval mint nő nem igazán vonzott inkább baráti kapcsolat volt köztünk szóval őt nem is tudom miért vettem ide...voltak feléje érzelmeim de nem voltak igazi érzelmek.Szóval őt hegyjuk is ki a sorból.
2012. szept. 6. 17:11
 9/25 A kérdező kommentje:

ma 16:17

Huu te eztán most jól megmondtad....

Nem ismersz és a nőket sem inkább te fussál neki még egyszer.Nem hinném hogy benne van a hiba,mert az egyik nő konkrétan mindent megosztott velem hónapokon keresztül,semmi olyat nem csináltam hogy arra adjak neki okot hogy minden ok nélkül egyszer csak ne álljon szóba velem.Én éppen kint voltam külföldön és mondta hogy kijön hozzám pár napra,mondom ok ez nem rossz ötlet,még pár napig beszéltünk,utánna pedig egy közösségi oldalról törölt az ismerősei közül!!Egy olyan embert akivel napi szinten megosztotta gondját baját és jól elbeszélgetett vele.Semmi olyat nem tettem hogy ezt csinálja..inkább te fussál neki még egyszer!!!

2012. szept. 6. 17:15
 10/25 A kérdező kommentje:
Ja természetesen azóta nem keresem és ő sem engem.Nem hinném hogy egy ilyen nő megérdemli azt hogy egyáltalán megkérdezzem hogy miért csinálta...
2012. szept. 6. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!