Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy olyan nőket fogok ki akiknél a végén kiderűl hónapok múlva akár hogy még sem akar komoly kapcsolatot?
ma 15:53
Honnan tudod?Nem is ismersz...ráadásul 2 hónap alatt nehogy kiismerja valaki a másik miközben egy élet is kevés hozzá..
egy nő ,5 perc alatt simán eltudja dönteni,hogy kellesz e neki ,vagy sem,
és mindig a nő dönt,
Hát lehet, hogy rosszul választasz, vagy csak nem volt szerencséd.
De tényleg nem ismerünk, ennyiből nem tudjuk megmondani mi a gond, amúgy itt tömegével sírnak a nők is, hogy nem találnak normális pasit, szóval lehet rossz helyen és időben voltál.
Most bocsátkozhatnék ilyen mindenféle sokatmondó pszichológiai elemzésbe, hogy tudat alatt még nem vagy felkészülve egy komoly kapcsolatra bla bla bla ezért nem szándékosan, de általában olyanokat választasz ahol nem kell elköteleződnöd, még ha a tudatod nem így gondolja akkor is bla bla bla de nincs értelme.
"sokszor volt az hogy hónapokig húzta az agyamat,ez 3-szor is megesett velem."
Mi a közös ebben a 3 esetben, ebben a 3 nőben?
Te! A hiba benned van, keresd meg, változtass és fuss neki újra.
ma 16:17
Huu te eztán most jól megmondtad....
Nem ismersz és a nőket sem inkább te fussál neki még egyszer.Nem hinném hogy benne van a hiba,mert az egyik nő konkrétan mindent megosztott velem hónapokon keresztül,semmi olyat nem csináltam hogy arra adjak neki okot hogy minden ok nélkül egyszer csak ne álljon szóba velem.Én éppen kint voltam külföldön és mondta hogy kijön hozzám pár napra,mondom ok ez nem rossz ötlet,még pár napig beszéltünk,utánna pedig egy közösségi oldalról törölt az ismerősei közül!!Egy olyan embert akivel napi szinten megosztotta gondját baját és jól elbeszélgetett vele.Semmi olyat nem tettem hogy ezt csinálja..inkább te fussál neki még egyszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!